News

Er komt een nieuwe editie First Dates Vips aan en deze BN’er doet mee

Yay, er komt een nieuwe editie van First Dates Vips aan. Wij zijn enthousiast, want de vorige keer hebben we zeker kunnen genieten in de editie van Valentijnsdag met Giel Beelen. Hoe leuk dat we er nu nog een keer van kunnen genieten! De eerste bekende Nederlander heeft al laten weten dat ze meedoet. Benieuwd wie? Lees snel mee. 

Een nieuwe editie First Dates Vips met deze BN’er

In februari waren de bekende Nederlanders Giel Beelen, Sipke Jan Bousema, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck aan de beurt. De nieuwe editie is nu nog in de maak, maar Maria Tailor heeft al bekend gemaakt dat ze meedoet. Hoe leuk! Maria Tailor, bekend van Modemeisjes met een missie, laat dit weten op Instagram. In haar stories op Instagram vertelt ze: ‘Ik vind dit programma zo mooi gemaakt. Tijdens de opnames heb ik ook de gehele cast en crew ondervraagd over waar ze de matches vandaan halen. Terwijl ik daar was, waren er nog andere BN’ers en waren hun dates bezig.’ Helaas mag ze nog niet laten weten wie er nog meer meedoen met First Dates Vips en wie haar date was. We zullen voorlopig dus nog niet weten wie er allemaal meedoen aan de nieuwe editie. Balen! In augustus vertelden Saskia Noort en Judith Osborn dat ze gevraagd waren voor het programma, maar niet mee wilden doen. Wanneer de aflevering op tv verschijnt is nog niet bekend. 

View post on Instagram
 

We houden allemaal wel van wat sappige verhalen over First Dates, toch? Klik dan hier om te weten hoe de barman Victor van First Dates er vroeger uit zag. Je zult je verbazen!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: AD

Must reads 👀