Celebs

Zien: zo ziet Manny van Modern Family er nu uit

Modern Family is één van onze favoriete sitcoms óóit! De humor vinden we geweldig, en het is echt zo’n serie die je non-stop kan binge watchen. Nog een leuk ding aan de show is dat we de kinderen hebben zien opgroeien tijdens hun tijd in Modern Family. Eén van die kinderen is Manny Delgado (Rico Rodriguez II). En hoe hij er nu uitziet, zal je verbazen!

Wow: zo ziet Manny uit Modern Family er nu uit!

Hij is écht opgegroeid en volwassen geworden in de show. Maar hoe ziet hij er nu, een paar jaar na het laatste seizoen, uit?

Manny in Modern Family

In Modern Family speelde hij de rol van Manny: een heel net, slim jongetje, die dingen zoals zijn familie en school heel serieus neemt. Wij vonden hem allemaal superschattig in de eerste paar seizoenen. Later in de serie zien we dat hij een stuk volwassener wordt, maar nog steeds is hij me-ga adorable. Maar hoe ziet hij er nu uit? Nou, je zou hem bijna niet terug herkennen…

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Hoe gaat het nu met hem?

Sinds zijn grote rol in Modern Family heeft hij niet echt acteerwerk meer gedaan. Hij deed hier en daar nog wat kleine bijrollen, maar daar is het tot nu toe bij gebleven. Hij heeft op dit moment ook geen relatie. In het verleden heeft hij één relatie gehad – die hij publiekelijk deelde – maar zij zijn dus niet meer samen. Wél plaatst hij altijd hele happy foto’s op zijn Instagram, dus we kunnen ervan uitgaan dat het goed met hem gaat!