Films & Series

We kunnen de Belgische Bachelorette met déze dame nu ook in Nederland kijken

Wij hebben geweldig nieuws! Nadat de Belgische versie van De Bachelor op Videoland is verschenen, kregen wij daarna ook nog eens twee seizoenen van The Bachelor USA. Maar, het wordt nog beter… Vanaf vandaag is de Belgische Bachelorette óók op Videoland te zien!

De Belgische Bachelorette is vanaf nu te zien op Videoland

Hoe gaat het er in België aan toe in de liefde? Als het aan Bachelorette Elke Clijsters ligt heeft zij binnenkort een nieuwe lover…

Lees ook: Wow: wordt Bachelor Thomas nou afgewezen voor een zoen?

Bachelorette Elke Clijsters

Elke Clijsters is dus de Bachelorette van België. Ze is behoorlijk sportief. Ze is voormalig tennisster en ze is het jongere zusje van tennisster Kim Clijsters. Daarnaast is ze ook nog eens de dochter van voetballer Lei Clijsters. Een sportief gezin, dus! Deze dame is gescheiden van ex-profvoetballer Jelle van Damme en samen hebben zij twee kinderen: Cruz, haar zoontje van 10 jaar en dochter Cleo van 9 jaar. Er zijn maar liefst 15 knappe mannen die om haar hart gaan strijden!

View post on Instagram
 

Zus Kim Clijsters over deelname van Elke

Elke was vooral bang voor de reactie van haar zus, Kim Clijsters. Ze was bang dat ze zou zeggen: “Elke, wat haal je je nu weer op de hals?”. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt”, vervolgt ze haar verhaal.

Elke heeft een aantal tatoeages. Zo staan de namen van haar kinderen en een lieveheersbeestje op haar lichaam getatoeëerd. “Die kever is een eerbetoon aan mijn papa (Lei overleed in 2009). Aan het einde van zijn leven woonde hij een tijdlang in de hoeve van mijn zus Kim. Daar is een veranda aan en de dag waarop hij stierf, zag het daar plots zwart van de lieveheersbeestjes. Niemand wist waar ze vandaan kwamen. Ik vond het toen gek, een beetje eng zelfs”.

Lees ook: Dit vinden de ouders van Bachelor Fabrizio van de dames

Een nieuwe liefde voor Elke

Dat Elke op een sportief type valt, mag duidelijk zijn. Zou ze tussen de vijftien mannen ook op zoek zijn naar een sportieveling? Op de lijst van mannen staan er in ieder geval wel een paar, dus dat komt goed uit. Dit Belgische Bachelorette seizoen bestaat uit maar liefs twaalf afleveringen en ze staan vanaf nú op Videoland. Deze heb je binnen een weekendje wel uitgekeken, toch?

Bron: BeautifyBeeld: VTM

Must reads 👀