Celebs

Janice Blok over de juice channels tijdens haar relatie met Donny Roelvink

Een relatie loopt niet altijd goed af helaas, zo ook bij Janice Blok en Donny Roelvink. Vorig jaar zijn de twee uit elkaar gegaan en de juicekanalen schreven én schrijven erop los. Nu heeft Janice in een gesprek met Fawry Not Sawry vertelt wat deze roddels met haar relatie hebben gedaan.

Lees ook: Janice Blok vertelt over ex Donny en hun break up

De vriendin van Donny

Janice Blok is jarenlang bezig geweest met het opbouwen van haar influencer- en zangcarrière. Toen ze een relatie kreeg met Donny Roelvink verviel haar eigen imago en werd ze ‘de vriendin van’. ”Toen ik helemaal lovey dovey verliefd was op mijn ex-partner, vond ik het niet erg om ‘de vriendin van’ te zijn”, vertelde Janice. “Nu is het irritant. Nu wil ik ervan af”. Dit snappen wij heel goed, je wilt natuurlijk niet graag bekend staan als ‘de ex van’.

Juice channels

Omdat de relatie van Donny en Janice veel opgepakt werd in de media, kwamen daar ook de juice channels om de hoek kijken. Fawry vraagt het volgende aan Janice: “Ik weet nog wel dat JuiceChannel gepubliceerd had dat het niet zo goed ging met jullie. Donny zou chagrijnig zijn geweest tijdens jouw verjaardag, tijdens een bezoekje aan de dierentuin had hij het niet naar zijn zin, mensen zeiden dat hij depressief was. Hoe ging je daarmee om?”

“Praten, veel praten. Wat niet waar is, dat raakt je niet. Wanneer die roddels rondgingen, werd ik natuurlijk opgebeld door vriendien en familie die dichtbij me staan. Dan legde ik gewoon uit wat de echte situatie was en dan was het gewoon oké”, laat Janice weten.

Roddels

Uiteraard heeft Janice ook met Donny over de roddels gepraat. “Thuis moet je er goed over blijven praten, want je kunt het niet negeren. Ook al wil je dat natuurlijk wel door de accounts te ontvolgen en te blokkeren. Maar het komt altijd wel weer bij je terecht, en dan moet je er zo goed mogelijk over blijven communiceren”, aldus Janice.

Janice vertelt ook dat de juicekanalen over sommige dingen gelijk hadden en over andere dingen niet. De roddels dat Donny Janice uit huis had gezet, dat hij vreemd was gegaan met Yolanthe Cabau klopte bijvoorbeeld niet. Nu ben je vast benieuwd waarom de twee dan uit elkaar zijn gegaan. “Dat kan ik helaas niet delen”. What? “Het is een gesloten boek, het is voorbij. Het voegt niet meer toe aan mijn leven, of aan mijn social media, aan mijn werk, financieel, privé: het is gewoon klaar. It’s gone”, laat de influencer weten.

Lees ook: OMG: zo zag Janice Blok er vroeger uit

Memphis Depay

Helaas stopte de geruchten na de breuk niet. Ze bleven maar door roddelen over het liefdesleven van Janice. Zij zou namelijk aan het daten zijn met voetballer Memphis Depay en zou zelfs naar Barcelona zijn gevlogen om haar nieuwe vlam te zien. Janice heeft over deze roddels maar één ding te zeggen: “Ik heb deze gast nog nooit in mijn hele f*ucking leven überhaupt gezien”.

Wel laat ze weten dat ze een relatie met deze voetballer niet uitsluit. “Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer”, aldus Janice Blok.

Bron: Grazia

Must reads 👀