Celebs

Lars Veldwijk is aan het daten met déze Love Island deelneemster

We kennen Lars natuurlijk allemaal als de ex van Monica Geuze en de vader van hun dochtertje Zara-Lizzy. Lars blijkt nu opnieuw de liefde te hebben gevonden en zij is geen onbekende!

Lees ook: Monica Geuze neemt drastisch besluit over haar woning

De ex van Monica Geuze date met een dame van Love Island

Monica Geuze kennen we natuurlijk van haar vlogs op YouTube, maar ze presenteert ook Temptation Island en eerder ook Love Island. Daar probeerde ze de vrouwelijke deelneemsters aan een leuke jongen te koppelen. Nu pakt dit voor Monica iets anders uit dan verwacht. Het lijkt erop dat een van de deelneemsters van Love Island er vandoor is gegaan met haar ex!

Fabiënne van Love Island is de nieuwe liefde van Lars Veldwijk

Het gaat hier om Fabiënne! Deze krullenbol trok in de villa veel op met original Mattheüs. Nu zou ze dus aan het daten zijn met voetballer Lars Veldwijk. Cute!

View post on Instagram
 

Lees ook: Oh no: gaat Monica Geuze stoppen met vloggen?

Lars Veldwijk

Lars Veldwijk zet zijn voetbalcarrière op nummer één en is een aantal jaar geleden geëmigreerd naar Zuid-Korea om daar te gaan spelen. Vanwege een blessure is hij tijdelijk in Nederland en nu gaat dus het gerucht dat hij aan het daten is geslagen met oud-Love Island deelneemster Fabiënne. We zijn benieuwd!

View post on Instagram
 

Bron: Love Reality