News

Oh oh: deze Married At First Sight-deelnemer is gespot op Tinder

Roos-Sanne

Dit seizoen van Married At First Sight lijkt helaas niet zo’n succes te worden. Het huwelijk van Maurice en Arjan strandde direct al, en nu lijkt er nog een scheiding aan te komen. Eén van de deelnemers is namelijk op Tinder gespot… 

Nog een huwelijk gestrand: MAFS deelnemer zit gewoon weer op Tinder!

Hoewel het voor sommige koppels wél goed uitpakt, mocht het niet voor iedereen baten… Ook niet voor deze deelnemer!

Bekende deelnemer

We hebben het hier over de deelnemer die we al ergens van kende, namelijk Joep! Voordat hij heeft meegedaan aan Married At First Sight, deed hij namelijk al mee aan de Bachelorette! Dat programma heeft hem helaas niet geholpen. Hij werd namelijk al vrij vroeg naar huis gestuurd door Bachelorette Gaby Blaaser. Dus hij probeert het opnieuw bij Married At First Sight! Maar ook dit avontuur lijkt niet geslaagd te zijn: hij zou namelijk door meerdere mensen op Tinder gespot zijn!

Gefaald huwelijk?

Steeds meer Tinder-gebruikers zagen een bekend gezichtje voorbijkomen. Iemand die ze ergens van herkennen… Spoiler alert: ze kwamen dus Joep tegen! Hoewel de vonken er vanaf spatten tijdens de eerste ontmoeting met zijn (ex?) vrouw Caroline, is het toch niet helemaal onverwachts. In de aflevering van volgende week (die je alvast op Videoland vooruit kan kijken) is namelijk te zien dat toch de eerste twijfels beginnen toe te nemen… Is dit het einde van het huwelijk van Joep en Caroline?

Bron: CosmopolitanBeeld: RTL

Must reads 👀