Celebs

Monica Geuze neemt drastisch besluit over haar woning

Monica Geuze heeft vorig jaar haar oude woning in Vinkeveen te koop gezet. Daar woonde ze met haar ex Lars Veldwijk en daar kreeg ze ook haar eerste kindje Zara-Lizzy. Helaas liep het niet lekker tussen Monica en Lars en besloten ze uit elkaar te gaan. Zoals we allemaal weten heeft Monica al een tijdje een nieuwe lover, Robbert. De twee zijn dolgelukkig samen en hebben vorig jaar samen een nieuw stekkie gekocht.

Lees ook: Oh no: gaat Monica Geuze stoppen met vloggen?

Huis in Vinkeveen

Vorig jaar, begin november, heeft Monica haar appartement in Vinkeveen te koop gezet. De vraagprijs voor het pand was 695.000 euro! Nu zijn we ruim vier maanden verder, maar er is helaas nog geen koper komen opdagen. Daarom heeft ze – in overleg met haar ex – het besluit genomen om het pand even uit de verkoop te halen en later weer op de markt te zetten, voor een lagere vraagprijs.

Monica heeft haar oude huis in Vinkeveen in 2018 gekocht voor maar liefst 550.000 euro. Zij heeft er toentertijd ook een hypotheek opgezet van hetzelfde bedrag en een hypotheek van 60.000 euro versterkt door haar eigen BV. Ze ziet dus genoeg ruimte voor een leuke winst!

Nieuw huis

Monica was al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning waar ze een nieuwe start kon maken, samen met Robbert, uiteraard. Deze heeft ze uiteindelijk gevonden in Amsterdam Oud-Zuid. Monica heeft hier 1,6 miljoen euro voor neergelegd, net iets onder de vraagprijs. Ook vestigden ze er gelijk een hypotheek op van 1,4 miljoen euro op.

Lees ook: Wait, what? Monica Geuze plaatst TikTok-video met zwangerschapstest

Veel geld? Jazeker, maar dan krijg je er wel wat voor terug! Samen met haar vriend en kleine Zara-Lizzy woont ze nu in een drielaags benedenhuis in hartje Amsterdam. Het Vondelpark en de PC Hooftstraat zijn op loopafstand van haar huis. Monica kennende heeft ze het huis weer prachtig ingericht!

Wij zijn jaloers!

Bron: Bekendeburen