News

Tony Junior heeft een nieuwe liefde gevonden en dit is ze!

Dat de Bachelor niet echt een succes was voor Tony Junior, zijn wij allemaal getuigen van geweest. Een tijdje na zijn deelname leek het nog steeds niet gelukt, want hij had gewoon een Tinder-profiel aangemaakt! Maar nu lijkt het hem dan eindelijk gelukt te zijn. Op zijn Instagram Stories heeft hij namelijk een foto geplaatst die dit lijkt te bevestigen!

Cute: Tony Junior heeft een nieuwe vriendin

Is deze Bachelor dan eindelijk gelukkig geworden in de liefde?

De Bachelor

Tony Junior deed mee aan het eerste seizoen van de Bachelor. In het programma ontmoette hij Julia, voor wie hij direct al wel een zwak had. Zij kreeg dan ook de laatste roos van hem! Helaas was hun relatie niet van lange duur, want 4 weken na thuiskomst gingen ze al uit elkaar

Nieuwe liefde

Het lijkt erop dat onze Bachelor nu wél gelukkig is in de liefde! Op zijn Instagram Stories heeft hij namelijk een foto geplaatst, waarin hij dit lijkt te bevestigen. 

In een andere Story zie je zelfs haar gezicht, en wordt ze getagged. De nieuwe liefde van Tony Junior is Coco Rae (@cocorae_)

De knappe dame is een tattoo artiest gebaseerd in Utrecht; perfect voor Tony, denken wij! Ze laat haar werk zien op haar Instagrampagina, en ze is er heel goed in. In Tony’s Stories staat ook een video waarin zij een tattoo bij hem zet. Het is een tattoo van de horrorfilm Death Note. 

Wij wensen het koppel alle geluk in de liefde toe!

Must reads 👀