Travel

Deze mooie én betaalbare Airbnb’s wil je boeken voor je volgende girls trip

Staat binnenkort weer het jaarlijkse meiden-tripje op de planning? Of ben je van plan om voor het eerst met je bff’s een weekendje weg te gaan? Wij hebben de mooiste Airbnb’s voor je op een rijtje gezet en ze zijn nog betaalbaar ook!

Deze Airbnb’s zijn perfect voor je vriendinnenweekend

Heb je nog geen idee waar jullie naartoe willen dit jaar? We got you covered! Deze geweldige huizen wil je direct boeken.

Lees ook: Deze sprookjesachtige Airbnb in Frankrijk wil je huren met je lover

1. La Salentina, Italië – €11 p.p.

In het zuiden van Italië vind je deze prachtige villa in een dorpje genaamd Tricese. Omdat de villa slechts 500 meter bij het strand vandaan zit waan je je binnen enkele minuten in het heerlijke zeewater van de Adriatische zee. Zie je jezelf hier al vertoeven met 8 vriendinnen? Doordat de huurprijs per nacht slechts €99 is, betalen jullie maar €11 per persoon, per nacht!

2. Polop, Spanje – €15 p.p.

Deze riante villa vind je in Alicante en hier kun je met maar liefst 10 mensen slapen, waardoor je maar €15 per persoon per nacht betaalt. Geen geld, toch?! Voor dit geld hebben jullie een privé zwembad, een adembenemend uitzicht, een heerlijke buitenkeuken inclusief BBQ en een heel luxe huis. Wanneer boeken we?

3. Penafiel, Portugal – €43 p.p.

In het Portugese Porto vind je dit pareltje van een huis! De perfecte bestemming voor jou en je vriendinnen, want Porto is een superleuke stad waar veel te doen en te zien is. Kom na een avondje uit lekker bij bij jullie privé zwembad met uitzicht over de prachtige rivier Douro. Wauw! Als jullie met negen vriendinnen gaan, betalen jullie €43 per persoon per nacht. 

Lees ook: Dit zijn de leukste Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweekend

4. Polignano A Mare, Italië – €44 p.p.

Een prachtige Italiaanse villa waar jij met 7 vriendinnen kunt verblijven. De badplaats wordt ook wel ‘de parel van de Adriatische zee’ genoemd en wij snappen dat wel! Op de veranda van de villa kijk je uit over olijfgaarden en de zee en ‘s avonds steken jullie de BBQ aan om heerlijk te eten onder het genot van een Italiaans wijntje. Zin in een verfrissende duik? Dat kan in jullie infinity pool. Voor maar €44 per persoon per nacht is deze villa van jullie!

5. Parijs, Frankrijk – €63 p.p.

Zin in een stedentripje? Dan móéten jullie deze prachtige Parijse loft huren met z’n elven! Een industrieel gebouw wat helemaal is omgetoverd tot authentieke loft met alles erop en eraan en óók nog eens midden in de Franse hoofdstad. Oui, oui! Voor €63 per persoon per nacht slapen jullie in hartje Parijs.

Lees ook: Vakantiekriebels? Hier moet je naartoe volgens jouw sterrenbeeld

Bron: MAN MANBeeld: Airbnb