Celebs

Déze Prince Charming-ster doet mee aan Celebrity EOTB

We hebben al genoeg gekke dingen voorbij zien komen. Tempa-sterren die meedoen aan Ex on the Beach, of een Bachelor-deelnemer de liefde probeert te vinden in Married at First Sight. Maar het kan nog een tikkie gekker! Er is namelijk een oud Prince Charming-deelnemer die mee gaat doen aan Celebrity Ex on the Beach UK!

Lees ook: Dikke error bij de finale van Prince Charming tussen Chris, Jakop en Scott

Celebrity Ex on the Beach

In de Videolandserie ‘Prince Charming’ kwam hij ver, maar hij werd niet de liefde van prins Marvin. Wel werd hij wat closer met deelnemer Tim, maar ook tussen hen bloeide er niets op. We hebben het hier over niemand minder dan Tommy Baljet. Na twee jaar van de buis te zijn verdwenen, zien wij deze knapperd dus binnenkort verschijnen bij Celebrity Ex on the Beach UK.

Vraag jij je af waarom Tommy meedoet aan de Britse versie met celebs? Tommy is de ex van Nathan. En Nathan kennen we natuurlijk weer van Geordie Shore én hij is een van de originals in EOTB.

Lees ook: Hoe zit het nu met Jakop en Chris van Prince Charming?

Relatie van Tommy en Nathan

Tommy en Nathan kennen elkaar al een aantal jaar. In het twintigste seizoen van Geordie Shore dook Tommy op. Daar had hij een date met de Britse realityster Nathan. Het klikte wel tussen de twee en de date was kort maar krachtig. Tijdens de date probeerde Tommy Nathan een aantal Nederlandse woorden te leren. Daar was de Britse ster zo van onder de indruk, dat hij vroeg of Tommy hem vaker wilde opzoeken in Newcastle. Cute! Voor Tommy was het ook een geslaagde date, want hij nodigde Nathan zelfs uit voor een tripje naar Amsterdam.

We weten helaas niet of dat tripje naar onze hoofdstad er ooit van is gekomen, maar de tijd zal het leren. Tommy is nu wel onderweg naar het EOTB-strand, dus misschien bloeit er wel iets op tussen de twee… Spannend!

Bron: GraziaBeeld: RTL

Must reads 👀