News

Monique Westenberg vertelt waarom André er zo ongezond uit zag

Tijdens de Holland Zingt Hazes concerten, was André Hazes Jr. natuurlijk ook aanwezig. Er werd een foto van de zanger op Instagram geplaatst, waar wij als fans geschrokken naar keken. Op de foto zag hij er heel ongezond uit en leek hij enorm vermagerd. Iedereen dacht dat hij een terugval had, maar Monique heeft alles voor ons verduidelijkt!

Dit is de reden dat André er zo vermagerd uitzag bij de Holland Zingt Hazes concerten

Veel heftige dingen zoals een terugval werden al gespeculeerd. Zijn baby momma Monique legt het even voor ons uit!

Monique en André

Een tijdje geleden kwam er naar buiten dat de twee enorme ruzie hadden. De roddels gingen dat André Sarah verlaten zou hebben voor Monique, maar door de ruzie leek het er toch niet meer op. Maar de twee lijken het toch weer hebben bijgelegd: André is namelijk op de achtergrond van een Instagram Story van Monique gespot, waarin hij wel héél comfortabel op de bank lag. Nu heeft Monique ons ook duidelijkheid gegeven over de foto.

Kleine André

Monique en André hebben een zoontje samen: Andreas (roepnaam: André). Eerder was er al ophef over waarom hun zoontje niet naar de Holland Zingt Hazes concerten mocht komen. Daar gaf Monique duidelijkheid over op haar Instagram: ”Ons pikkie is al sinds vrijdag zo ziek. Griep, koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen”. Dat leek dus ook de reden te zijn waarom hij niet aanwezig was. Maar wat heeft dat met André Hazes te maken?

Aangestoken

Volgens Monique heeft kleine Dré André aangestoken, waardoor hij ook flink ziek is geweest. Op Instagram plaatste ze een foto van hun zoontje die met de lego aan het spelen was. ”Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. André heeft zijn papa en ook oma aangestoken (die is gezellig vanuit Spanje een paar dagen bij ons in huis) en ook die zijn er al een week behoorlijk ziek door. Ik kreeg veel de vraag of de arts iets gegeven heeft. Hij zat op het randje om antibiotica te krijgen, ik koos ervoor dat niet te doen omdat ik dat echt troep vind in dat kleine lijfje. Met iedere dag omega 3, vitamines, stomen en fruit eten knapte hij langzaam op”. Ook vertelde ze dat het een heel ”hardnekkig rotvirus” is. Dit zou dus ook de reden moeten zijn dat André er zo ongezond uitzag op de foto van de Holland Zingt Hazes concerten!

View post on Instagram