Celebs

Zo zag Maureen van De Bachelor er vroeger uit

Zit jij ook elke woensdag met popcorn klaar voor de tv om de nieuwste aflevering van De Bachelor te checken? Of ben jij een diehard die hem direct om 00:00 uur kijkt, zodra ‘ie online komt op dinsdagavond? Hoe dan ook: we zijn allemaal fan en zitten elke week met smart te wachten tot Thomas weer op ons beeldscherm verschijnt! Nu er nog maar een aantal dames over zijn, zijn we natuurlijk erg geïnteresseerd in deze beauty’s. Hoe zagen ze er bijvoorbeeld vroeger uit?

Dit is Bachelor’s Maureen in haar jongere jaren

Eerder schreven we al over hoe Bachelor’s Romy er een aantal jaar geleden uit zag en nu is het de beurt aan de knappe Maureen.

Lees ook: Deze Bachelor deelneemster is de ex van Giel Beelen

Maureen was vroeger al een knappe dame

Heb jij al een lichte voorkeur ontwikkeld voor een van de meiden die nog over is in de villa? Hier op de redactie zijn wij stiekem erg fan van Maureen en we hopen dan ook dat zij de nieuwe vriendin van Thomas van der Vlugt wordt. Het was natuurlijk niet voor niets dat de Bachelor haar de ‘first impression rose’ gaf, en zeg nou eerlijk, die eerste date was toch ook eigenlijk meteen al een schot in de roos?

Maureen gaf meteen bij de ontmoeting al aan dat ze ontslag had genomen om mee te doen aan dit avontuur om het hart van Thomas voor zich te winnen. Bachelor Thomas zei direct na de ontmoeting tegen de camera dat hij Maureen een heel knappe vrouw vindt, en ook op de laatste date in het water zei Thomas haar ‘woest aantrekkelijk’ te vinden. Qua reislust en drang voor avontuur zit het tussen de twee ook wel goed, want de knappe blondine heeft al meer dan een jaar in Australië gewoond en gewerkt.

Benieuwd hoe de knappe Maureen er in haar jongere jaren uitzag? Wij hebben even onderzoek gedaan!

Zal Maureen de nieuwe vriendin van Thomas worden?

Ze zegt van zichzelf dat ze altijd een beetje hard to get speelt aan het begin, maar zodra je haar hart hebt, geeft ze zich 200% aan je. Wij zouden het wel weten, Thomas!

Lees ook: Wordt morgen (eindelijk) de eerste zoen uitgedeeld in De Bachelor?

Beeld: Jasper Suyk