Lifestyle

Het internet gaat los om 1 vraag: zijn er meer deuren of wielen in de wereld?

Oké, voordat je begint met lezen even een waarschuwing: hierna word je knettergek. Ga je toch verder lezen, dan hebben wij maar één vraag voor je: zijn er meer deuren of wielen in de wereld?

Lees ook: Deze 3 rare food combinaties smaken blijkbaar heel lekker samen

Deze vraag gaat viral op TikTok en mensen worden gek

Zijn er meer deuren of meer wielen in de wereld? Dit vraagstuk kwam ter sprake op TikTok. Allereerst denk je misschien: makkie, wielen natuurlijk! Alhoewel, er zijn ook best veel deuren… Oeps, daar ga je dus al! TikTok-gebruikers raken er ook maar niet over uit gepraat.

Lees ook: Wedden dat jij deze 9 alledaagse dingen al je hele leven verkeerd gebruikt?

Wie heeft deze vraag in hemelsnaam de wereld in geholpen?

Deze breinbreker hebben wij te danken aan Ryan Nixon. Hij deelde in een tweet dat hij een domme discussie had met zijn vrienden en daarom hulp nodig had van Twitter: “Wat denken jullie: zijn er meer deuren of wielen in de wereld?”. En bedankt, Ryan! Het is nu echt een hit op het internet. Wat denk jij?

Team deuren vs. team wielen

Het internet is tegenwoordig dus in tweeën verdeeld: #teamdoors en #teamwheels. Beide teams hebben hun eigen speculaties en redenen, want een auto heeft maar vier wielen en een huis soms wel zeven deuren. En dan rijst de vraag, zijn er meer auto’s of huizen op de markt? Ga ook maar eens na waar nog meer allemaal deuren en wielen te zien zijn. Op speelgoed of op een tekening bijvoorbeeld. Hebben kinderen meer speelgoed met deuren of met wielen? En tekenen mensen meer huizen of auto’s? Om. Gek. Van. Te. Worden!

Wij van de redactie zijn #teamdoors. Autodeuren, deuren in huis, maar ook vakjes in je adventskalender en koelkastdeuren. Bij welk team hoor jij?