News

Komt de ‘echte’ Blair Waldorf terug in de Gossip Girl-reboot?

Hoeveel keren we de seizoenen van Gossip Girl hebben gekeken is niet meer op twee handen te tellen. Sterker nog, het is gewoon een onderdeel van ons leven geworden. Toen we hoorden dat er reboot van Gossip Girl kwam waren wij dan ook mega excited. Helaas is de reboot niet met de ‘echte’ Serena en Blair en valt het ons daarom toch een beetje tegen… Maar niet getreurd, want er is een kans dat Leighton Meester a.k.a Blair Waldorf toch nog terug komt naar the Upper East Side! 

Komt de ‘echte’ Blair Waldorf terug in de Gossip Girl-reboot?

De geweldige outfits van Serena en Blair, al het drama met Jenny Humphrey en dan hebben we het nog niet eens over Nate gehad. Gossip Girl is onze jeugd en zal altijd een speciale plek in ons hart hebben… Nu – ruim acht jaar na de laatste aflevering – kunnen we eindelijk weer van Gossip Girl genieten. De reboot van de serie is namelijk een vervolg op het originele verhaal en maakt hierbij een flinke sprong in de tijd. Een nieuwe generatie wordt hierbij voorgesteld aan de oude garde en om de serie een modern tintje te geven, wordt vooral de invloed van social media laten zien en de verandering van New York. Heel leuk allemaal, maar het blijft toch anders zonder de ‘echte’ Serena en Blair, right? Gelukkig zijn we niet de enige die hier zo over denken en is er toch nog een kans dat Blair Waldorf haar entree maakt in de reboot….

Blair Waldorf zou geen ‘nee’ zeggen tegen een rol in de reboot

Leighton Meester, die we natuurlijk beter kennen als Blair Waldorf, heeft in een interview met Fox 5 namelijk laten weten dat zij de Gossip Girl-reboot echt geweldig vindt! En daar blijft het niet bij, want ze vertelt ook dat de oude castleden hier wel in zouden passen. Maar of ze écht terug zal komen dat blijft een beetje vaag: “Ik heb echt het gevoel dat ik even achterover moet leunen en dit aan de ‘kids’ over moet laten, aan de nieuwe generatie. Zij doen het echt geweldig. Dat is alles wat ik tot nu toe kan zeggen, want zeg nooit nooit”. Je kan dus wel merken dat Leighton Meester geen ‘nee’ tegen een rol in de reboot zou zegen, maar of het ooit zal gebeuren… Wij houden hoop en we keep you updated, girls