Lifestyle

Dit zijn 5 knappe Formule 1 coureurs

Dit weekend gaat het Formule 1 seizoen weer van start. Grote kans dat jij nu elke zondag verplicht naar de race zit te kijken met je lover. Wij hebben  vijf knappe F1 coureurs voor je op een rijtje gezet, zodat het kijken nét wat leuker voor jou wordt!

Deze vijf knappe mannen rijden mee in de Formule 1

Zitten jij en je lover allebei vol spanning op de bank ;).

1. Lando Norris

De jongste en misschien wel de knapste van het rijtje: Lando Norris! Deze Britse knapperd rijdt sinds 2019 mee in de Formule 1 bij MacLaren. Hij was er vroeg bij, want op zijn zevende begon hij al met karten en sindsdien heeft hij al veel titels in de wacht gesleept. In 2017 startte hij in de Formule 3, een jaar later in de Formule 2 en weer een jaar later dus in de Formule 1. Prima carrière tot nu toe! Je spot hem komende zondag in een papaya-oranje auto. Helaas voor de single ladies onder ons: Lando heeft sinds een paar maanden een vriendin…

2. George Russell

Nog een Britse coureur en minstens net zo knap! George Russell is 24 jaar oud en is vanaf dit seizoen de teamgenoot van Lewis Hamilton bij Mercedes. Ook hij zit al vanaf zijn jeugd in de autosport; hij begon op zijn 8e met karten. Fun fact: de meeste coureurs kennen elkaar al bijna hun hele leven, omdat ze vaak al vanaf de jeugd concurrenten zijn in het karten! George zit vanaf komend seizoen in een nieuw team en de verwachtingen van hem zijn torenhoog. Hij zal in een zilver met groene racewagen rijden, dus houd hem goed in de gaten! De single ladies moeten nog steeds even verder lezen, want ook deze hottie heeft sinds vorig jaar een vriendin. Mocht het ooit uitgaan met haar: hij heeft in het verleden met een Nederlands meisje gedate, dus er is zeker hoop ;).

3. Charles Leclerc

Een knappe 24-jarige Monegask dit keer! Het kon eigenlijk niet anders dan dat Charles Leclerc uit Monaco Formule 1 coureur zou worden. Veel coureurs wonen vandaag de dag in Monaco en ook vindt daar elk jaar een van de gaafste races plaats. Deze race gaat dwars door de krappe straten van Monaco en is heel spectaculair om naar te kijken! Sinds 2019 rijdt de knapperd voor het team van Ferrari in een – needless to say – Ferrari-rode auto. En ja, ook hij heeft al een tijdje een lover: de knappe Charlotte Sine.

4. Lewis Hamilton

Een oude rot in het vak, maar wát voor een! Lewis is 37 jaar en is al zeven (!) keer wereldkampioen geworden in de Formule 1 en is al meer dan 100 keer vanaf de eerste positie gestart bij een race. Vorig seizoen verloor hij in de laatste race van het seizoen op het nippertje van onze Max, waardoor een achtste kampioenschap er niet in zat. Dit seizoen is hij vastberaden deze titel wel binnen te slepen en hij gaat hier dan ook alles aan doen. Eén ding is zeker: hij zal het gevecht met Max volop aan gaan. Hij heeft een turbulent liefdesleven en heeft bijvoorbeeld oud-Pussy Cat Doll Nicole Scherzinger gedate. Voor zover wij weten is de coureur op dit moment vrijgezel, maar dit kan bij Lewis ook altijd weer anders zijn ;).

5. Max Verstappen

Daar is ‘ie dan! Onze eigen Max kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje met knappe F1 coureurs. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de 24-jarige Max afgelopen seizoen voor het eerst wereldkampioen is geworden. Hij schrijft daarmee historie, want hij is ook nog eens de eerste Nederlandse coureur die het wereldkampioenschap wint! De knappe Limburger begon al op zijn vierde (!) met karten. Dat werd hem met de paplepel ingegoten, want zowel zijn vader als moeder zijn succesvol geweest in de autosport. Je zult hem trouwens niet meer zo snel in Nederland zien, want hij woont al sinds 2015 in Monaco in een prachtig appartement waar sinds kort ook zijn knappe vriendin Kelly Piquet bij is ingetrokken. 

Beeld: Instagram @georgerussell