News

Lil Kleine zet zijn peperdure grachtenpand te koop

Lil Kleine zien we de laatste tijd overal in het nieuws, maar helaas is het niet altijd om de goede redenen. Ook nu staat hij weer bovenaan in de headlines: hij zou namelijk zijn grachtenpand te koop hebben gezet. Heeft de rapper geldproblemen?

Lil Kleine zet grachtenpand te koop: geldproblemen of gewoon op zoek naar een nieuw plekje?

Zou Lil Kleine geldproblemen hebben door de slechte publiciteit die hij de laatste tijd heeft gehad? Hij zet zijn grachtenpand namelijk voor een enorm bedrag te koop.

 

Headlines

Lil Kleine is de laatste tijd vaak negatief in de headlines gekomen omdat hij zijn ex-vriendin, Jaimy Vaes, zou hebben mishandeld. Dit verhaal ging in de zomer al eerder rond, maar werd toen door iedereen ontkent. De laatste keer was het op camera te zien, waardoor hij werd opgepakt. Hij heeft toen een tijdje vastgezeten, maar inmiddels is hij alweer vrij. Ook is hij laatst gespot met een oud-deelneemster van Love Island. Radiozenders boycotten de rapper door zijn muziek niet meer te draaien, waardoor een groot deel van zijn inkomen verloren gaat. Zou hij daardoor geldproblemen hebben gekregen?

Grachtenpand te koop

Volgens Patty Brard zou hij zijn grachtenpand te koop hebben gezet. Het is nog niet bevestigd, maar de kans is groot dat het wel zo is. RTL Nieuws heeft bevestiging gezocht, maar veel verder dan één makelaar die zich versproken zou hebben kwamen ze niet. Eerst bevestigde het makelaarskantoor dat het huis in de verkoop stond, maar toen er werd doorgevraagd naar de prijs zeiden ze dat het niet ging om het huis van Lil Kleine, maar een huis aan de overkant van de Prinsengracht. Het management van Lil Kleine heeft er nog niet op gereageerd, maar dat zegt al genoeg, volgens ons… 

Prijs

Toen de rapper het huis kocht, kostte het zon 2,35 miljoen (!) euro. Nu zijn de huizenprijzen natuurlijk flink gestegen, dus zou hij het voor ruim 3 miljoen euro al kunnen verkopen! Door de verbouwing die Lil Kleine aan het huis heeft gedaan, is de waarde ook nog enorm gestegen. Het huis staat waarschijnlijk te koop voor zo’n 3,4 miljoen euro! Ja, dat is nog eens een bedrag.

Bron: MAN MAN

Must reads 👀