News

EOTB’s Shirley verft haar blonde lokken is onherkenbaar na kappersbezoek

Roos-Sanne

Shirley Cramer kennen we van haar deelname aan Temptation Island VIPS en Ex On The Beach. Een tijdje geleden heeft ze ook meegedaan aan de Valentijns special van First Dates! De beauty is heel actief in het mediawereldje. Ook nu heeft ze weer wat onrust veroorzaakt: ze heeft namelijk een drastische verandering gemaakt aan haar haren!

Shirley Cramer is niet meer te herkennen na een kappersbezoek

En dat bedoelen we op de goede manier, want wow! She is looking good!

 

Reality series

Shirley zit niet bepaald stil in het mediawereldje. Haar bekendheid begon namelijk met Temptation Island VIPS, hieraan deed ze mee met haar toenmalige vriend Damian Diepenveen. Ze hebben de relatietest niet overleefd, want Damian is de fout in gegaan. Na haar Tempa-deelname deed ze ook nog mee aan Ex On The Beach. Tijdens EOTB had Shirley het héél gezellig met Robin, maar ook hun relatie hield geen stand. Ze heeft het een tijdje geleden nog een keer geprobeerd met First Dates, maar ook dat was helaas geen succes!

 

Kappersbezoekje

Dat Shirley een ontzettend knappe vrouw is, weten we al wel. Ze is ook niet vies van een cosmetisch ingreepje hier en daar, maar deze keer is ze niet onder het mes gegaan. Ze heeft namelijk alleen een nieuwe haarkleur genomen. En het staat haar prach-tig!

Before:

View post on Instagram
 

 

After:

View post on Instagram
 

Khloe Kardashian, much?

Bron: Instagram @shirleycvc