News

OMG: Fabrizio heeft Phaedra na de Bachelor nog geappt

Phaedra is een Bachelor-deelneemster die we niet snel gaan vergeten. Nadat de vrijgezel zélf een roos heeft geweigerd (voor het eerst óóit in de Bachelor!), blikt ze in TV Familie nog even terug op haar deelname. Daarin vertelt ze over het contact tussen de twee ná de Bachelor!

Fabrizio en Phaedra hadden ná de opnames van de Bachelor kennelijk nog contact

Zouden de twee het een beetje hebben bijgelegd? Of is elke kans op een romance voorbij?

 

De Bachelor

Dat dit een heftig seizoen is van de Bachelor is al wel duidelijk. Fabrizio lijkt na elke aflevering weer een bak kritiek over zich heen te krijgen. In de aflevering van vorige week was dan ook te zien dat één van de dames een roos níét wilde aannemen door zijn gedrag. We hebben het dan natuurlijk over deelneemster Phaedra! In een gesprek met het Belgische tijdschrift TV Familie vertelt ze hoe het contact was ná de opnames van de Bachelor.

 

Contact

Phaedra vertelt dat Fabrizio haar na de opnames nog een berichtje heeft gestuurd, om te vragen hoe het met haar ging. ”Hij heeft me ook iets meer context gegeven over zijn opmerking. Maar eigenlijk was dat toen niet meer nodig. Ik had het al afgesloten”, vertelde ze. Ze wensen elkaar het beste in de liefde, maar ze weten allebei dat ze dat niet bij elkaar gaan vinden. Phaedra is zelfs al aan het daten! ”Een jongen heeft me gezien in De Bachelor en me via Instagram een berichtje gestuurd. Leuk. Maar we zien wel wat het brengt. Ik ben nog jong. Ik heb nog tijd genoeg om de liefde van mijn leven te vinden.” Wij wensen haar in ieder geval al het beste!

Bron: Grazia