News

Deze Bachelor deelneemster wil de nieuwe Miss Nederland worden

Dat er vrijwel alleen maar knappe dames meedoen aan dit seizoen van De Bachelor mag duidelijk zijn. Thomas kan het nog wel eens lastig gaan krijgen! Toch heeft hij de dame die meedoet in de race voor de titel van Miss Nederland al naar huis gestuurd…

De nieuwe Miss Nederland is misschien wel een Bachelor deelneemster

En nee, het is niet Romy ;).

Lees ook: Deze Bachelor deelneemster is de ex van Giel Beelen

In de voetsporen van oud-Bachelor deelneemster Julia Sinning

Niemand minder dan Frederique is van plan om dit jaar de kroon van Miss Nederland te veroveren! Vorig seizoen leerden we Julia kennen, die uiteindelijk van Tony de laatste roos kreeg. Hoewel de relatie al snel op de klippen liep, is de beauty wél Miss Nederland geworden! En nu wil Frederique dus in haar voetstappen treden. 

Stand tall, be proud

Frederique laat in haar Instagram Story weten dat ze mee mag doen aan de race voor deze mooie titel. ”Waar de ene deur sluit, gaat de andere deur open”, zegt ze erover. De boodschap die ze over wil bregen? Stand tall, be proud. Yes, girl! Ze hoopt hiermee een voorbeeld te zijn voor lange meiden. ”Het is juist mooi om lang te zijn, dat siert je”, aldus de beauty. Ook zien we daarna een foto met het onderschrift ”Being tall is the new fierce”. En zo is het, tall ladies!

Bron: GraziaBeeld: RTL