Celebs

Dit is het verrassende aantal exen van Dave Roelvink

Je zou denken dat hottie Dave Roelvink met veel dames heeft gedate, maar niets is minder waar! Voor zover wij weten heeft de Amsterdammer het – tegen verwachting in – redelijk rustig heeft gehouden. Hij heeft er om precies te zijn twee.

Lees ook: Het kapsel van Dave Roelvink is compleet mislukt (en het is echt hilarisch)

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn

We weten allemaal dat Dave Roelvink heel gelukkig is met zijn huidige vriendin, Jazzlyn. Sinds 2020 zijn de twee samen en vorig jaar maakten ze bekend dat Jazzlyn in verwachting was. Afgelopen december werden de twee ouders van hun zoontje Dean en sindsdien vormen ze een gelukkig gezinnetje. Maar wie en wat ging hieraan vooraf?

Julia Mekkes

In 2016 leerde Dave de knappe advocate in spé Julia Mekkes kennen. De twee begonnen te daten en waren smoorverliefd op elkaar. In drie jaar tijd is het stel gaan samenwonen in Amsterdam en verwelkomden ze een nieuw familielid: hond Klaas. In oktober 2019 besloten Julia en Dave een punt te zetten achter hun relatie. Dit viel voor beide niet zo lekker. Dave was soms spoorloos verdwenen en ook Julia had het er moeilijk mee. Julia liet toen via Instagram weten dat er geen absoluut geen ander in het spel was en dat hun levens op dit punt simpelweg niet (meer) matchten.

Terug naar zijn ex

De tweede ex van Dave zal je misschien verbazen, want dit is Jazzlyn! Voordat Dave een relatie met Julia kreeg, heeft hij verkering gehad met Jazzlyn. Op dat moment waren ze beide nog jong en ging het helaas na een tijdje uit tussen de twee. Maar oude liefde roest niet en de twee zijn dus sinds 2020 weer helemaal happy in love!

Lees ook: Dave Roelvink laat déze tattoo verwijderen

Beeld: RTL Boulevard