Travel

Dit wil je! Je kunt nu slapen in een ufo Airbnb

Nee, je zal niet ontvoerd worden door aliens, maar je bent zeker wel meteen een ervaring rijker. Je kunt nu namelijk slapen in een ufo Airbnb. En hij lijkt net echt!

Lees ook: Dit zijn de leukste Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweekend

Area 51 Futuro house

Het enige nadeel aan deze ufo is dat hij niet om de hoek ligt. Je moet er namelijk eerst voor naar Nieuw-Zeeland reizen. Maar dan heb je ook wat! Als je de uvo overdag ziet, dan lijkt het gewoon op een normale ufo (in hoeverre dat normaal is dan). Maar ‘s avonds lijkt het echt alsof er lichten aan de onderkant van de vandaag komen!

De ufo van je dromen

Deze ufo heeft alles wat je wil. Een zwembad, een spa, een sauna en een buitendouche. Ook zit er een vintage McDonald’s speeltuin in uit 1970, alsof het nog niet vreemd genoeg was. De meubels in de ufo zijn allemaal heel retro. En als je dacht dat dat alles was, wordt je ook nog eens opgehaald van het vliegveld door een Tesla.

     

Prijskaartje

Het is alleen niet bepaald goedkoop om in deze ufo te slapen. Je betaalt 308 euro per nacht voor twee personen. En in de zomer lopen deze kosten alleen maar op! Maar je krijgt er dan ook wel wat voor terug. Ook zijn ze bezig met het bouwen van een speelkamer/fitnessruimte.

Lees ook: Deze sprookjesachtige Airbnb in Frankrijk wil je huren met je lover

Beeld: Airbnb