News

Geeft Sarah van Soelen hier een keiharde sneer aan Monique Westenberg?

Roos-Sanne

Dat Sarah van Soelen en Monique Westenberg geen beste vriendinnen zijn, snappen we allemaal wel. Ze zijn tenslotte allebei de ex van André Hazes. We waren dan ook allemaal getuigen van de turbulente relatie die ze met hem hebben gehad. Maar nu lijkt het erop dat Sarah nog even een enorme sneer geeft aan Monique!

Wow: Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique Westenberg via Instagram-stories

Op Instagram gaf Sarah een reactie op een opmerking die ze kreeg over haar breuk met André. In haar reactie haalt ze keihard uit naar Monique!

 

Break up

André en Sarah zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. Hij zou haar namelijk verlaten hebben voor zijn baby momma, Monique Westenberg. Geen wonder dat die twee elkaar niet zo liggen! Toch zijn Monique en André op dit moment niet samen. Sarah sprak erover dat ze het wel moeilijk had met de break up, maar later liet ze ook merken dat het al stukken beter met haar gaat. Maar nu geeft ze via Instagram toch nog een flinke trap na aan Monique!

 

Instagram

In haar Instagram-verhaal had ze een vraagsticker geplaatst. Iemand reageerde hierop met: ”Naar mijn idee komt nu pas echt ‘Sarah’ in de media na de podcast en niet ‘de ex van’. Zie je dit zelf ook zo?”. Hierop reageerde ze met: ”Dat vind ik ook. Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles loskom. Het is namelijk al een geruime tijd over. We zijn onze eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als ‘ex van’. Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet”. Zou ze met ”sommige mensen” Monique bedoelen?

Bron: Life Of Yvonne