Films & Series

Wordt morgen (eindelijk) de eerste zoen uitgedeeld in De Bachelor?

Juicy! Er gaat ein-de-lijk gezoend worden door onze Nederlands Bachelor. Het seizoen moest even op gang komen, want in vergelijking met Bachelor Fabrizio gebeurde er vrij weinig, maar er lijken morgen eindelijk kusjes uitgewisseld te gaan worden!

Lees ook: De Bachelor’s Romy deelt een onherkenbare foto

Eerste zoen tijdens dit seizoen van De Bachelor

Wij zijn ondertussen al een aantal afleveringen verder en Thomas is al op aardig wat dates geweest om de dames beter te leren kennen. Nu zien we in een teaser dat hij Merel heeft meegenomen op een super romantische één-op-één date. Of het een match is? Het ziet er naar uit van wel! We zien Thomas en Merel romantisch bij elkaar zitten, en als Thomas zegt: “Een klein kusje dan?”, wordt er niets minder dan een échte zoen uitgedeeld!

Lastige keuze tijdens de rozenceremonie

Zo, de toon is gezet met deze eerste kus. Dit maakt de rozenceremonie echter niet makkelijker voor Thomas. Het lijkt erop dat hij het behoorlijk zwaar krijgt en in huilen uitbarst. De reden waarom is nog niet duidelijk, zal hij spijt hebben van zijn keuzes?

Lees ook: Meest besproken dame uit De Bachelor moet toch echt naar huis

Plot twist

Volgens afvaller Frederique gaat er nog een hoop gebeuren. In een gesprek met RUMAG vertelde ze dat er zelfs sprake is van een heuse plot twist. “Het wordt in ieder geval een spannende finale. Iedereen moet zeker blijven kijken”, aldus Frederique. Ze vertelde ook dat er nog een andere gekke wending komt. Wat dat is, dat blijft nog even geheim. Wij zijn in ieder geval héél benieuwd!

Bron: Grazia

Must reads 👀