News

Justin Bieber helemaal in paniek door ziekenhuisopname Hailey

Roos-Sanne

Afgelopen week is Hailey Bieber met spoed naar het ziekenhuis gebracht, omdat ze symptomen van een beroerte leek te hebben. Ondanks dat het model inmiddels weer thuis is, was het een heftige ervaring. Ook voor haar man Justin Bieber.

Wow: Hailey Bieber moest met spoed naar het ziekenhuis, en Justin was he-le-maal in paniek

Wat wij wel begrijpelijk vinden. Gelukkig gaat het nu weer goed met Hailey!

 

Bloedprop in haar hersenen

Toen Justin en Hailey samen aan het ontbijten waren, vertoonde Hailey ineens symptomen van een beroerte. Ze is toen met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze erachter kwamen dat er een bloedprop in haar hersenen was ontstaan. Via Instagram heeft ze gelukkig laten weten dat het goed met haar gaat! ”Donderdagochtend begon ik symptomen te krijgen die op een beroerte leken, dus toen ben ik naar het ziekenhuis gebracht. Toen zagen ze dus dat er een kleine bloedprop in mijn hersenen zat, waardoor er niet genoeg zuurstof werd opgenomen. Gelukkig verdween die prop vanzelf”, schreef de beauty afgelopen zaterdag op Instagram.

 

Justin in paniek

Zoals je je kunt voorstellen was Justin helemaal in paniek. Een bron vertelde aan People, een Amerikaans tijdschrift, wat er gebeurde. ”Justin heeft in paniek iedereen geappt die hij kent om te vragen voor Hailey te bidden en hij heeft haar geen moment alleen gelaten. Hij zei dat hij haar niet kon verliezen en hij de beste medische behandelingen wilde die er zijn. Hij was in staat alles voor haar te doen om haar te redden. Ook heeft hij zich gerealiseerd hoe erg Hailey zijn rock is. Ze heeft hem door alle moeilijke tijden heen geholpen, en hij houdt onvoorwaardelijk van haar”. Gelukkig zijn ze allebei weer een beetje bijgekomen van de schrik, en gaat het weer goed met ze!

 

Lees ook: de betaalbare beauty routine van Hailey!

Bron: NU.nl