Lifestyle

Zo gaat het nu met Dusty van Ex On The Beach

Roos-Sanne

Dusty: you either love him, or you hate him. Je kan in ieder geval niet ontkennen dat hij één van de meest memorabele deelnemers van Ex On The Beach ooit is. Daarnaast heeft hij een heftig jaar achter de rug. Maar hoe gaat het nu met hem?

Hoe gaat het nu met Dusty uit Ex On The Beach?

Hoe gaat het nu met Dusty Taconis na het heftige jaar dat hij achter de rug heeft?

100 bedpartners

Dusty kwam naar Ex On The Beach met als doel om de 100 bedpartners aan te tikken. Op het eiland kwam hij tot 99: zijn kans op de 100 had hij bij alle meiden verspild. Het zal jullie vast niet verbazen dat hem dat inmiddels wel gelukt is! In een interview met RTL Boulevard vertelde hij dan ook vol trots dat het gelukt was.

Steekpartij

Vorig jaar kwam Dusty in het nieuws omdat hij betrokken zou zijn bij een steekpartij. Hij ging uit in de stad Coevorden waar hij een leuk meisje ontmoette. Ze zei dat ze single was, maar dit bleek niet helemaal waar te zijn. Toen hij samen met het meisje en een andere vriend in de auto stapte, kwam er een groep mannen op hen af. De vriend van Dusty is flink toegetakeld en de ambulance was snel ter plaatse. Gelukkig was Dusty er met de schrik vanaf gekomen.

Ongeluk en revalidatie

Niet lang na het steekincident kwam de casanova wéér in het nieuws: hij had een scooterongeluk gekregen. Het was een heel heftig ongeluk. Na een feestje op het strand reed hij op de scooter naar huis, toen hij tegen een paaltje aanbotste. Er moest een traumahelikopter ter plaatse komen, omdat hij heel naar terecht was gekomen. Hij raakte zwaargewond, leed aan meerdere hersenbloedingen, moest een zware hersenoperatie ondergaan, werd in kunstmatige coma gehouden en moest aan de beademing. Hij is er weer helemaal bovenop gekomen, maar het revalidatieproces was heel zwaar voor hem.

Hoe gaat het nú met hem?

Nu lijkt het stukken beter met de reality ster te gaan! Via Instagram deelt hij veel foto’s waarop hij lachend te zien is, vaak in een uitgaansgelegenheid, wat niet gek is, aangezien hij daar draait als DJ. Ook deelt hij dat hij weer druk bezig is met sporten. Hij heeft alleen nog geen vriendin; maar wij hebben ook het idee dat hij daar misschien niet helemaal aan toe is!