Fashion

Trendalert: platform heels zijn weer helemaal hot

Time to dress up! Wij hebben zo’n twee jaar in sloffen en comfy kleding geleefd, maar we mogen eindelijk weer onze onze mooiste outfits én schoenen uit de kast trekken. Heb jij nog platform heels in je kast staan? Haal ze ‘r maar uit, want deze zijn dit voorjaar helemaal terug!

Lees ook: Yes: deze trends uit de 00’s komen allemaal weer terug

De platform heels uit de jaren ’70 zijn terug dit voorjaar

Als je aan je moeder vraagt of zij vroeger ook van die metershoge pumps in de kast had liggen, krijg je gegarandeerd een ‘ja’ te horen. Deze heels waren vroeger al enorm populair. Niemand minder dan Dua Lipa schitterde laatst op de loper van Versace en ze stal hier de show met haar prachtige platform boots. Helemaal terug naar de 70’s!

Lees ook: Dit zijn leukste schoenen trends 2022

Hoe style je de platform heels?

Dat deze hakken een come back gaan maken is wel te zien aan alle celebrities die we er de afgelopen tijd op hebben zien lopen. Hoe je deze voorjaars-trend het beste styled? Draag een jurkje boven je hakken in dezelfde kleur!

Alle kleuren van de regenboog

Ben je van plan om deze hakken aan te schaffen, dan kom je voor een moeilijk dilemma te staan. Want welke kleur ga je kiezen? De hakken komen in echt alle kleuren. Zuurstokroze, knalblauw of kanariegeel, je kunt het zo gek niet bedenken. Speel je het toch liever op safe, dan kun je natuurlijk voor zwart of witte kiezen. Ook heel erg leuk!

Bron: Grazia