Food

Deze 3 rare food combinaties smaken blijkbaar heel lekker samen

rare-food-combinaties

How we looove TikTok! We vinden er dagelijks de lekkerste recepten en rennen dan meteen naar de supermarkt om de ingrediënten te scoren. Toch komen we ook vaak genoeg een recept tegen waar we iets minder enthousiast van worden.

Deze rare recepten zijn blijkbaar lekkere combi’s

Ben jij bij gekke food combi’s altijd een beetje huiverig om ze te eten of sta je vooraan in de rij om ze uit te proberen? TikTokkers zweren bij deze ietwat rare food combinaties.

1. Watermeloen met mosterd

Ja, je leest het goed. Watermeloen in combinatie met mosterd schijnt dus een ding te zijn. Niet moeilijk om zelf te testen, want het is een kwestie van mosterd op een stukje watermeloen smeren en proeven maar. Wat TikTokkers erover zeggen? Dat deze snack op vreemde, onverklaarbare wijze bevredigend is. Niet shockingly lekker, maar prima om een keer te proberen als je aan het barbecuën bent, want dan heb je beide ingrediënten toch al bij de hand ;).

View post on TikTok

2. Augurk met snickers

Ook wel de ‘Snickle’ genoemd. Wij vinden hem op z’n zachtst gezegd erg bijzonder en betwijfelen of dit nou écht lekker is. Als je hem wilt uitproberen heb je weer maar twee ingrediënten nodig, namelijk een augurk en een Snickers. Zorg er wel voor dat je grote augurken koopt en niet van die kleine snoepaugurken, want de Snickers moet er natuurlijk wel in passen.

Snijd de augurk door midden en lepel de binnenkant eruit. Stop vervolgens de reep in een van de uitgelepelde kantjes en plaats de andere kant van de augurk erop. Een soort sandwich, maar dan van augurk en chocola ;).

View post on TikTok

Lees ook:
Deze food trend gaat viral op TikTok

3. Hot dog met pindakaas

Een gekke combi, maar wel eentje die we wat meer kunnen begrijpen. Koop of maak een hot dog en doe er vervolgens een flinke klodder pindakaas over heen. De smaak volgens TikTokkers? ”De combinatie van deze smaken is ongelooflijk. De pindakaas smelt doordat je hot dog warm is en daardoor wordt het een heerlijke, smeuïge saus”.

View post on TikTok

Beeld: friends