Astrologie

Dit zijn jouw grootste ergernissen volgens je sterrenbeeld

ergernissen-sterrenbeeld

Jij kunt je soms enorm ergeren. Nog vervelender, jij gaat je aan jezelf ergeren omdat je je aan iets ergert. Snap jij het nog? Dit zijn jouw grootste ergernissen aan de hand van jouw sterrenbeeld.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Als Steenbok ben jij altijd netjes en geordend. Zo ook op je werk. Nu heb je een collega die zo nu en dan irritante dingen doet. Ergeren geblazen! Hij morst koffie, komt te laat en praat door jou heen tijdens vergaderingen. Annoying!

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Jij kunt je echt opwinden door mensen zonder eigen mening. Als Waterman zeg jij altijd waar het op staat. Als iemand al bij de kleinste dingen zijn eigen mening niet kan geven, ben jij er al gauw klaar mee. ‘Zullen we een film kijken of naar de stad?’ ‘Uhm… kies jij maar’. Hier gaan jouw haren recht van overeind staan!

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Grote kans dat jij geen vrienden bent met egoïstische personen. Jij probeert altijd iedereen te helpen waar je kan en iemand die mensen niet helpt en niet snapt hoe een ander zich voelt, daar heb jij niet zoveel mee. Zo harteloos!

Ram (21 maart tot 19 april)

Jij als Ram bent een echte avonturier en waag het niet om jou te stoppen tijdens je activiteiten. Heb je net je boodschappen op de band gelegd, bedenkt de meneer voor je dat hij nog wat vergeten is, waarvoor ie helemaal naar de achterkant van de winkel moet lopen. Jij zucht geërgerd en kijkt op je horloge. Hier heb jij toch helemaal geen tijd voor? De volgende keer ga jij gewoon weer naar een winkel waar ze zelfscan-kassa’s hebben, want dit is verschrikkelijk!

Stier (20 april tot 20 mei)

Jij houdt van orde in je leven en het liefst wil je dat alles verloopt zoals jij het voor ogen hebt. Zou jij met iemand afspreken en stuurt diegene een uur van tevoren een appje dat ze het toch niet gaan redden? Dan ben jij echt woest en grote kans dat je de rest van de dag chagrijnig bent. Waarom zijn mensen zo?

Lees ook:
Oei! Deze dingen vergeet jij het vaakst volgens je sterrenbeeld

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Jij kletst het liefst de hele dag door. Waar jij je echt aan ergert? Als niemand naar je luistert. Dan lijkt het net alsof je in de lucht aan het praten bent, en hallo, daarvoor ben jij toch geen leuk verhaal aan het vertellen? Gelukkig vind jij het als een echte babbelaar nooit erg om je verhaal opnieuw te vertellen.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Waar jij de kriebels van krijgt? Als mensen boos worden of ruzie zoeken zonder reden. Jij bent als Kreeft heel rustig en houdt van dingen uitpraten. Ruzie maken is niets voor jou, daarom raak jij vaak geërgerd als er wel een discussie ontstaat. Nergens voor nodig, toch?

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Een Leeuw staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Jij houdt van aandacht! Als jij met mensen bent en een ander trekt de aandacht naar zich toe, dan komt er stoom uit je oren. Er kan er maar een de leukste zijn ;).

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Eerlijk, perfectionistisch en duidelijk. Deze drie woorden omschrijven jou het best. Waar jij je behoorlijk aan kunt ergeren? Wanneer mensen héél vaag doen. ”Ik kijk nog even of ik kom, geen idee nog”. Deze zin haalt het bloed onder je nagels vandaan.

Weegschaal (3 september tot 22 oktober)

Jij bent als Weegschaal niet zo moeilijk en waait vaak met alle winden mee. Vraagt iemand jou wat je wilt eten vanavond, dan krijg je een halve paniekaanval. Waarom moet ik dat verzinnen? En waarom moet ik dat nu al weten? Kies jij maar, ik vind alles goed.

Lees ook:
Hier ben jij hartstikke verslaafd aan volgens je sterrenbeeld

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jij weet wat je wilt en doet er ook alles voor om je doelen te bereiken en alles uit je dag te halen. ”Heb jij de hond uitgelaten, echt?” Ja, dat zeg ik toch! Jij kunt je ergeren aan mensen die jou niet geloven.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Het liefst ben je de hele dag actief bezig. Jij kunt pas met een voldaan gevoel op de bank ploffen zodra je iets hebt bereikt die dag. Wil jouw lover het liefst de hele zondag binnen zitten en geen reet uitvoeren? Zeker niet, jij zorgt er wel voor dat jullie iets gaan doen. Een avondje Netflixen is prima, maar je gaat je ergeren als je niets anders dan dat hebt gedaan.

Beeld: mean girls