Love

Deze standjes zijn perfect voor als je met huisgenoten woont

standjes met huisgenoten

Sexy time met je lover in the bedroom kan nogal ongemakkelijk zijn als je huisgenoten thuis zijn, want straks horen ze je nog kreunen of schreeuwen. We get it, je probeert er dan ook echt rekening mee te houden en het alleen te doen als ze er niet zijn, maar dat is vrij wel onmogelijk, right? Geen stress, want deze stille standjes zijn perfect voor als je met huisgenoten woont!

Deze standjes zijn perfect als je met huisgenoten woont

Een krakend bed, hijgen en het uitgillen als je eindelijk tot een hoogtepunt komt: we doen het allemaal wel eens. Maar wist je eigenlijk al dat een bedavontuurtje in stilte, zonder al die geluiden ook heel erg fijn is (vooral als je huisgenoten thuis zijn)? Hierdoor ben je namelijk meer bezig met elkaar en kun je heel veel oogcontact maken, met elkaar zoenen en elkaar op fijne plekken aanraken, waardoor je nog meer op je gemak raakt. Kortom, echt het proberen waard vanavond met deze standjes ;).

1. Cowgirl, maar dan net anders

De cowgirl, maar dan net anders klinkt als een circus truc, maar eigenlijk is het best makkelijk. Bij dit standje gaat de man met gestrekte benen tegen de muur of het hoofdeinde van het bed zitten en vervolgens ga jij met je rechtervoet aan de rechterkant van zijn been staan en met de linkervoet aan de linkerkant. Als jullie eenmaal zover zijn is het alleen nog een kwestie van je laten zakken en je voeten plat op het bed zetten et voilà, het feest kan beginnen! Het fijne aan dit standje is dat de bewegingen minimaal zijn, waardoor het bijna geen geluid maakt voor je roomies.

2. Op de knieën

Bij dit standje ga jij niet op je knieën zitten, maar is het de beurt aan je lover. Als je liefje eenmaal is geïnstalleerd ga je boven op hem zitten, waarbij je zijn schouders vast kunt houden om balans te houden. Kortom: heel intiem, en omdat je zo dicht tegen elkaar aan zit kun je echt wel stiekem een beetje kreunen hoor…

3. Lepeltje-lepeltje

Tijdens lepeltje-lepeltje lig je eigenlijk gewoon lepeltje-lepeltje, waarbij je vervolgens je knie een stukje omhoog brengt, waardoor je een opening creëert voor je liefje. Omdat je eigenlijk knuffelend ligt, maakt het amper geluid en nog een fijn extra pluspuntje is dat je lover zijn handen vrij heeft, waardoor jij ook aangeraakt kan worden op fijne plekjes voor extra stimulatie, girl. Standje genieten!

Lees ook:
Dit zijn de 8 huisgenoten die je in ieder huishouden tegenkomt

4. Face to face

De naam verklapt het al, maar tijdens dit standje kijken jullie elkaar face to face aan. Zo is het de bedoeling dat de man op het bed zit met zijn voeten op de grond en jij op hem gaat zitten. Door op het bed te zitten maak je vrij weinig geluid en kun je elkaar ook nog eens aan kijken, waardoor je intiem oogcontact kunt houden en – niet geheel onbelangrijk – ook nog kunt zoenen. Dat klinkt niet verkeerd, toch?

Mocht je deze tips gebruiken, vergeet dan vooral niet dat je bed niet tegen de muur mag staan en dat je af en toe je bed moet insmeren met olie. Anders doe je namelijk alles om rekening te kunnen houden met je huisgenoten, maar word je evengoed nog verraden door je krakende bed en dat is natuurlijk echt niet wat je wil ;-).