Fashion

Trendalert! Deze jurken ga je veel zien dit voorjaar

OMG, het wordt deze week weer 15 graden buiten! Tijd om je zomer kleding uit de kast te trekken want we kunnen weer gaan zonnen, yes! Houd jij van jurkjes? Dan kun jij je lol op deze lente, want we gaan heel veel jurken zien de komende tijd!

Jurken all over the place

Jurken zijn top. Ze zijn leuk voor met het warme weer, maar is het toch nog koud buiten, dan kun je ze ook leuk combineren met een panty eronder. Ben jij benieuwd welke jurken er dit voorjaar populair zijn?

Lees ook: Deze jurkentrends wil je niet missen in de winter van 2021/2022

Mini jurk

Deze jurkjes zijn zo cute! Ze zijn lekker kort en zo ben je altijd koel in de zomer. Je hebt ze in alle soorten en maten, en we love it als er een printje of motiefje in zit!

Naakte jurk

Deze prachtige jurken met mooie cut-outs zijn helemaal hot! Of wat dacht je van een jurk met een open rug? Elegant én sexy!

via GIPHY

Gebreide jurk

Dit klinkt misschien een beetje oubollig, maar dat is het zeker niet. Deze jurk is misschien iets te warm voor de zomer, maar op een mooie lentedag is ‘ie perfect. Hij is super zacht en zit comfortabel. Neem wel een slim fit, dit doet veel goeds voor je figuur!

Witte jurk

Een echte klassieker: de witte jurk. Dit wordt dé kleur van deze lente! Waar we vorig jaar allemaal in korte zwarte jurkjes liepen, is het dit jaar wit. Het maakt niet uit of je een lang of kort exemplaar koopt, alles is goed! Pas wel op dat je geen vlekken maakt ;).

Bron: ElleBeeld: Fashionchick

Must reads 👀