News

De Meilandjes reageren op de verloving van Maxime en Leroy

Maxime Meiland en haar (nu nog) vriend Leroy zijn verloofd! Dit maakte ze het afgelopen weekend bekend. Natuurlijk wachtten wij met smart op de reactie van Martien en Erica Meiland. Nou, die hebben wij gekregen!

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy stappen in het huwelijksbootje

Maxime & Leroy

Maxime heeft haar populariteit te danken aan het programma van haar ouders: Chateau Meiland. Tijdens de opnames heeft ze cameraman Leroy leren kennen. De twee konden het meteen erg goed vinden met elkaar. Ondertussen hebben ze al bijna twee jaar lang een relatie, en in 2021 werd zij moeder van baby Vivé. Nu wonen Maxime, Leroy en de twee kids Claire & Vivé gezellig samen en als klap op de vuurpijl heeft Leroy, Maxime ten huwelijk gevraagd! Daar heeft de rest van de familie Meiland op gereageerd.

Eindelijk is het zover

Erica Meiland vertelt dat het hele gezin al heel lang aan het wachten was op het huwelijksaanzoek. “Maxime wilde al heel lang dat hij het aan haar zou vragen, dus we zaten hem er al een beetje mee te pesten, omdat het zolang duurde”, aldus Erica. Eindelijk is de kogel door de kerk. “Hartstikke leuk, joh.”

Een echte Meiland-reactie

In de zomer zal er een groot feest gehouden worden, laat Erica weten. “Ik denk heel traditioneel”. Martien denkt dat ze voor de trouwerij helemaal zullen uitpakken. Erica reageert hier het volgende op: “Ja, dat wel, maar wel wit. Ik zag laatst op tv dat het in is, trouwjurken in allemaal kleuren. Dat gaat zij niet doen.”

Lees ook: Vrouw is he-le-maal klaar met mannen en trouwt met zichzelf

One happy family

Martien en Erica laten weten dat ze enorm blij zijn met hun schoonzoon Leroy. Erica: “Leroy is een schat. Vanaf het begin dachten we al: dit is zo leuk, ook met Claire. En Claire ging hem op een gegeven moment zelfs papa noemen, dus het is echt helemaal een gezin zo met z’n vieren.” Martien laat weten dat het plaatje helemaal klopt zo. “Ze kunnen ook heel goed met Dirk en Montana overweg. Dus eigenlijk één happy family. Dat is geluk hebben hoor”, aldus Martien.

Bron: Vriendin

Must reads 👀