News

Wordt er voor het eerst een roos geweigerd in De Bachelor?!

Roos-Sanne

Op dit moment zijn we aan het genieten van twee seizoenen van de Bachelor: de Nederlandse en de Belgische. De Belgische met bachelor Fabrizio lijkt alleen meer drama los te maken dan de Nederlandse. Ook nu lijkt er weer iets heel opmerkelijks te gebeuren: gaat één van de dames voor het eerst in de hele Bachelor-geschiedenis een roos weigeren?

Wow: het lijkt erop dat iemand voor het eerst een roos gaat weigeren tijdens de rozenceremonie van de Bachelor

Bachelor Fabrizio maakt heel wat los in de dames… Helaas is het alleen niet altijd even positief!

 

De Bachelor

Dit seizoen doet Fabrizio Tzinaridis mee als de Bachelor van 2022. Je kent hem waarschijnlijk al van zijn deelnames aan Temptation Island. In 2018 deed hij namelijk mee als verleider, maar in 2019 zagen we hem in Temptation Island VIPS met zijn toenmalige vriendin Pommeline. Nu is hij dus in België te zien als de Bachelor. Hij veroorzaakt alleen heel wat drama. Afgelopen week verscheen hij al in de media omdat hij een vervelende opmerking had gemaakt over deelneemster Sharina.

 

Rozenceremonie

De aflevering van deze week moet nog online komen, maar het belooft alweer een heftige te worden. In een teaser die op Instagram geplaatst is zien we namelijk dat Phaedra misschien zijn roos gaat weigeren! Phaedra is één van de dames waarmee hij als eerst gezoend had.

 

Tijdens de cocktailparty eerder die avond heeft de Bachelor met een andere dame gezoend: de Nederlandse Sanne. Ook zouden er wat slechte woorden gewisseld zijn tussen Fabrizio en Phaedra. Als Fabrizio dan toch besluit Phaedra een roos te geven, heeft ze hier gemixte gevoelens over. ”Ik snap niet hoe we tot hier zijn kunnen komen, op deze manier. Ik heb er lang over nagedacht, en ik hoop dat ik een andere kant van je mag zien”, zei hij tegen haar tijdens de ceremonie. ”De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt. En ik ben eigenlijk echt geschrokken”, gaf ze als antwoord. Fabrizio beweert dat dat de reden is dat hij haar de roos wil geven. Maar gaat ze hem nog wel aannemen? Of pakt ze vrijwillig haar spullen en verlaat ze de villa?