News

De nieuwe liefde van Roy Donders is een vrouw en zo ziet ze eruit

De stylist van het zuiden Roy Donders bekijkt alles op dit moment door een roze bril: hij is namelijk verliefd! Na twee langdurige relaties met mannen, is de liefde in kwestie nu een vrouw genaamd Michelle.

Relatie van Roy Donders en nieuwe vriendin Michelle

Roy vertelde woensdag in een nieuwe editie van Privé dat hij zijn nieuwe vriendin Michelle heeft ontmoet tijdens zijn vakantie in Griekenland. Dit maakte gevoelens bij hem los die hij van zichzelf niet herkende. “Dat kón toch ook helemaal niet?”, aldus Roy.

Zijn nieuwe lover Michelle voelde hetzelfde, maar in de eerste instantie besloot ze niet haar hart te volgen. Tijdens de ontmoeting in Griekenland zat zij namelijk nog in een relatie met iemand anders en Roy was ook niet alleen op vakantie.

Gevoelens

Rond de Kerstdagen spraken de twee tortelduifjes elkaar voor het eerst weer, waarbij ze beiden hun gevoelens voor elkaar voor het eerst uitten. Sindsdien zijn de twee samen en langzaamaan hebben ze elkaars familie en vrienden ingelicht, vertelt Roy aan de Privé. Ook laat hij weten dat er meerdere slapenloze nachten zijn geweest, voordat hij het nieuws durfde te delen met de mensen om zich heen.

Wij snappen Roy wel, wat een knappe dame!

Bron: PrivéBeeld: Instagram