News

EOTB’s Imke deelt persoonlijke foto: ”Ik ben 14 kilo aangekomen”

Imke kennen we allemaal van haar spraakmakende deelname aan onze favoriete reality serie Ex On The Beach. Ze deed mee aan seizoen 7, misschien wel één van de heftigste seizoenen tot nu toe. Via haar Instagram heeft ze een persoonlijke foto gedeeld waarin ze laat zien dat ze 14 kilo is aangekomen.

Wow: Imke deelt persoonlijke foto over gewichtstoename

Spoiler alert: ze is nog minstens net zo knap als altijd!

 

Liefdesleven

Tijdens en na haar deelname aan Ex On The Beach leek haar liefdesleven één grote rollercoaster te zijn. Tijdens EOTB werd ze verliefd op Dusty, maar die was niet echt op zoek naar een relatie. Niet lang na de uitzending kreeg ze een nieuwe vriend waarmee ze binnen een paar maanden verloofd was. Het leek alleen niet van lange duur, want een tijdje later werd ze opnieuw gevraagd voor Ex On The Beach. Ze wilde dit niet, omdat ze net uit een relatie kwam. Nu zijn de twee weer gelukkig samen, Jermaine heeft namelijk een enorme tattoo gezet met haar naam!

 

Aangekomen

Gisteren heeft Imke een persoonlijke foto op haar Instagram gedeeld over haar lichaam. Ze schrijft erbij dat ze in het afgelopen jaar 14 kilo is aangekomen door medische problemen. ”Deze foto posten was echt een struggle. In 1 jaar tijd ben ik 14 kg verdikt door een aandoening aan m’n schildklier…” schrijft ze. ”Ik had vroeger ook al wat problemen dat ik mezelf wat te dik vond en dan nu 14 kg erbij is niet niks. Alleen bekijk ik het nu wel door een roze 🕶, er is nu 14 kg meer Imke om leuk te vinden. 😂”. Gelukkig bekijkt ze het van de positieve kant. En dat mag ook wel, want ze is nog net zo knap als altijd!

View post on Instagram
 

Bron: InstagramBeeld: Instagram

Must reads 👀