Lifestyle

Dit zijn de meest bizarre plekken waar jullie the dirty hebben gedaan

De meeste van onze bed-avontuurtjes zijn natuurlijk gewoon in bed. Maar soms, als je in een risky – of gewoon super opgewonden – mood bent kan je het wel eens buiten het bed zoeken. Dit zijn de 8 meest bijzondere verhalen waar jullie the nasty hebben gedaan!

Dit zijn de 8 gekste plekken waar jullie het hebben gedaan

Eén ding is zeker: jullie zullen nóóit meer hetzelfde naar deze alledaagse plekken kijken!

 

1. 

”Op mijn vijftiende hield ik wel van een beetje experimenteren. Op een gegeven moment was ik gaan zwemmen met een vriend. Toen we na afloop terug in de kleedhokjes waren werden we ineens heel erg opgewonden, dus gaf ik hem een blow job. Hij was bang dat er camera’s waren, maar ik dacht van niet omdat het kleedhokjes waren. Dus van het één kwam het ander en toen hebben we het gedaan. Na afloop zag ik inderdaad een camera, en tot de dag van vandaag weet ik nog steeds niet wat die camera heeft vastgelegd.”

 

2. 

”Het was op een vakantie met mijn vriendinnen naar Terschelling. Ik had een leuke jongen ontmoet, dus we gingen terug naar mijn tent terwijl mijn vriendinnen al sliepen. Omdat we allebei opgewonden waren besloten we het te doen. Toen ik bijna klaarkwam maakte ik te veel geluid, waardoor één van mijn vriendinnen wakker werd en vroeg wat ik aan het doen was. Ze stuurde me de tent uit en ik schaamde me dood. De volgende dag vonden ze het condoom ook nog in de tent. Ik heb er maar niks over gezegd!”

 

3. 

”In een pashokje van een drukke winkel. We waren aan het shoppen en hij vroeg mijn mening om een broek, dus ik ging bij hem naar binnen en van het één kwam het ander. Het duurde alleen niet zo lang omdat we een drukke dag voor ons hadden.”

 

4.

”Toen ik in Turkije op vakantie was deed ik het in de vieste wc ooit. Het ging ook helemaal niet goed, maar toen we stopten en we onze kleding aantrokken mistte ik mijn broek en hij zijn shirt. Toen ik stiekem uit het wc-hokje liep en om het hoekje keek zag ik mijn beste vriendin met de vermiste kledingstukken zwaaien!”

 

5.

”Toen ik het deed met een collega in het huis van mijn baas terwijl hij op vakantie was. Dat gaf echt een enorme kick!”

 

6.

”Ik zat met mijn vriend in een bubbelbad, en omdat we alleen waren werden we wat handtastelijker. Op een gegeven moment hadden we er seks in, maar toen kwam er iemand aan. We hebben het in de pashokjes maar even afgemaakt. Het was spannend en superleuk!”

 

7.

”De gekste plek was in een schuurtje, terwijl zijn vrienden vlakbij waren! Ze stonden maar een paar meter verderop.”

 

8.

”De gekste plek waar ik het heb gedaan was een pashokje voor kinderen op vakantie. Dat was wel grappig en spannend.”

 

Lees ook: Dit zijn de raarste fantasieën over een bedavontuurtje

Lees ook: Oei! Dit zijn de ergste blauwtjes die jullie ooit hebben gelopen

 

Bron: CosmopolitanBeeld: New Girl

Must reads 👀