Celebs

Maxime Meiland en Leroy stappen in het huwelijksbootje

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer werden in september 2021 kersverse ouders van een dochtertje genaamd Vivé en nu is Leroy voor Maxime op één knie gegaan! Dat maken de twee love birds bekend op hun Instagram.

In het huwelijksbootje

Eerder deze week ontvingen de twee al de sleutels van hun nieuwe huis en nu heeft Leroy Maxime ten huwelijk gevraagd. De twee maken het bekend met een post op Instagram, waarbij Maxime bij de prachtige foto’s schrijft: ”JAAA!💕💍”. 

View post on Instagram
 

Felicitaties

Maxime en Leroy kunnen al snel op vele felicitaties rekenen. Zo reageert Bram Krikke met twee hartjes onder de post en feliciteren ook Bas Smit en Kae Sutherland het stel. Stylist Maik de Boer schrijft: ”Ik geniet van dit positieve bericht in deze barre tijden. Alleen maar liefde voor jullie ❤️❤️”. Hoe lief?

Nieuw huis

Maxime en Leroy hebben elkaar natuurlijk leren kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, omdat Leroy bij de opnamecrew hoorde. Toen het stel al een tijdje aan het daten was, maakten ze bekend dat ze in verwachting waren van een kindje. Nu heeft het stel dus de sleutels van hun nieuwe huis ontvangen afgelopen week en is het huwelijksaanzoek van Leroy de kers op de taart!

Uiteraard moet er nog geklust worden aan het nieuwe huis van het stel – het blijven natuurlijk de Meilandjes. We hopen dat Maxime en Leroy ons meenemen in het proces, want één ding weten we zeker: het wordt sowieso een droomhuis!

Bron: GraziaBeeld: Instagram