Food

Deze winkel komt met wel héle gekke paasei-smaken

Het is bijna lente! En denk je aan lente, dan denk je natuurlijk aan Pasen. Weet je nog, vroeger? Dat je in de tuin paaseitjes mocht zoeken? Nu zijn we daar misschien iets te oud voor, maar paaseitjes blijven een guilty pleasure. Nu is er een winkel die dit jaar wel heel veel verschillende soorten smaken paaseitjes verkoopt. Sommigen lijken ons… bijzonder.

Het is nog lang geen Pasen, maar de schappen liggen al vol met paaseitjes

Pasen valt dit jaar op zondag 17 april. Dat betekent dat de winkels nu al bomvol liggen met allerlei soorten paasspullen. Nu is er natuurlijk maar één winkel met de beste paasei-smaken en dat is Jamin! Zij komen dit jaar met mega veel smaken en sommigen zijn op z’n zachtst gezegd opmerkelijk.

Lees ook: Alle keukenprinsessen opgelet: deze paas recepten wil je proeven

Jamin

De Jamin verkoopt zo’n 50 verschillende paasei-smaken. Echt heel veel dus! Ze hebben de bekende smaken zoals wit, melk en puur, maar daarnaast hebben ze ook mega veel combinaties met die smaken. Zo verkopen ze ook: crème brulee wit, advocaat puur, limoncello wit, tompouce melk en pumpkin spice melk. Klink dit niet geweldig!? Elk jaar verzinnen ze wel wat nieuws en zo liggen er dit jaar nog meer verschillende soorten paaseitjes in de winkel. Wat dacht je bijvoorbeeld van sparkling wine wit? Of oranjebloesem melk. Dit verzin je toch niet?!

Lees ook: Bounty komt met een reuze paasei en hij is GOD-DE-LIJK

Aparte smaken

Voor als je dacht dat dit de vreemdste smaken waren: het kan nog veel gekker. Omdat ze elk jaar nieuwe smaken verzinnen, wordt het ook elk jaar gekker. We moeten toegeven, dit jaar overtreffen ze zichzelf weer. Hoe lekker klinken de volgende paaseismaken: zuurstok, macaron, vlaflip, whisky, drop en kriek bier! Klinkt zalig toch?

Voor de mensen die het liever bij de traditionele paaseitjes houden hebben ze ook genoeg. Naas wit, melk en puur hebben ze ook extra puur, mint puur en een variatie met hazelnoot.

Wil je weten welke gekke smaken ze nog meer verkopen? Je kunt ze vinden in de Ei-wijzer van Jamin. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om ze te proeven!