Love

Deze dingen moet je doen als je je partner niet meer aantrekkelijk vindt

Roos-Sanne

Wanneer jij en je partner al langer samen zijn is het niet gek als jullie op een gegeven moment in een sleur terechtkomen. Daardoor kan het zijn dat je je partner misschien wat minder aantrekkelijk vindt dan in het begin van je relatie. Geen paniek, er zijn namelijk genoeg dingen die je hieraan kunt doen!

Dit kun je eraan doen als je je partner niet meer aantrekkelijk vindt

Niet schrikken, want dit soort dingen gebeuren in heel veel relaties! Zolang jij en je partner allebei werken aan het onderhouden van jullie relatie, komen jullie er vast samen uit.

 

Communicatief onaantrekkelijk

Een veelvoorkomende reden dat je je partner onaantrekkelijk begint te vinden, is door het gebrek aan sociale communicatie. Zo, dat is een mondvol. Vooral als jullie al lang samen zijn is het niet gek dat jullie op een gegeven moment wat ”zakelijker” met elkaar beginnen te praten. In plaats van dat je vertelt over dat leuke complimentje die je collega je gaf, vertel je alleen nog maar de noodzakelijke dingen. Doordat jullie dus zakelijker met elkaar communiceren en de humor een beetje mist, kun je je meer gaan ergeren aan de ander. En hoe meer je je ergert, hoe onaantrekkelijker iemand is. De beste oplossing is dus door meer tijd voor elkaar vrij te maken, om weer die sociale communicatie terug te krijgen.

 

Fysiek onaantrekkelijk

Het kan ook zijn dat je je partner ineens fysiek niet meer aantrekkelijk vindt. Vaak komt dit doordat jullie elkaar niet zo vaak meer ”bespringen” als eerst. Het is normaal dat jullie in de loop van jullie relatie wat minder spicy time met elkaar zullen beleven dan eerst. Het is niet meer bijzonder, maar eerder normaal geworden. Dat kan vervelend zijn als je merkt dat jouw fysieke aantrekkingskracht naar je partner hieronder lijdt. De oplossing is simpel: praat erover met je partner en spice it up! Gelukkig hebben wij daar hele goede tips voor ;).