Films & Series

Deze meiden matchen het beste met Bachelor Thomas volgens de sterren

We kunnen alweer een paar weken genieten van de Nederlandse versie van De Bachelor. Thomas heeft al enkele dames op een vlucht naar huis gestuurd en langzaamaan begint er wat op te bloeien tussen hem en enkele dames. Tijdens de rozenceremonies zagen we dat Thomas het niet makkelijk vond om kandidaten naar huis te sturen. Zal hij wel de juiste keuzes gemaakt hebben?

Volgens de sterren passen deze meiden het beste bij Bachelor Thomas

Als het aan de sterren ligt kun je zo kijken wie jouw other half is. Een sterrenbeeld verklapt heel veel over iemand, dus je kunt gemakkelijk iemands eigenachappen aflezen. Thomas heeft het strrenbeeld ‘Stier’. Hij is stoer, maar in een relatie zoekt hij romantiek en zekerheid. Welke sterrenbeelden – en dus welke meiden – er het beste met een Stier matchen, hebben wij even voor je uitgezocht.

Yaël – Steenbok

Als er twee sterrenbeelden een goeie combi zijn, dan zijn het wel de Stier en de Steenbok. Ze passen erg goed bij elkaar en ze zijn beide opzoek naar een stabiele relatie. Een Stier kan de Steenbok ook helpen om wat meer romantiek terug te krijgen. Cute!

Romy & Frederique – Schorpioen

Dit is sowieso een match. De twee sterrenbeelden staan tegenover elkaar in de dierenriem, maar tegenpolen zouden elkaar aantrekken. Ze houden beide van liefde en romantiek, en ook is senualiteit erg belangrijk voor ze. De Schorpien en Stier merken vanaf blik één dat er een match is. De vonken vliegen er dan ook vanaf. Toch zitten er ook wat verschillen tussen de twee, dus daar moeten ze samen aan werken in een relatie.

Maureen – Kreeft

Ook de Stier en de Kreeft hebben veel raakvlakken. Een Kreeft is ernorm loyaal en liefdevol en dat is precies wat de Stier belangrijk vindt. De Stier zal de Kreeft veel ruimte geven om zichzelf open te stellen. Klinkt als een match made in heaven, toch?

Anna Noëlle – Maagd

Deze twee sterrenbeelden zouden een goed koppel kunnen zijn, omdat de communicatie tussen deze twee goed zit. Ze bespreken alles met elkaar en delen hun problemen. Ze zouden samen nog een lang, rustig en comfortabel leven kunnen leiden.

Wie van de dames vind jij het beste bij Thomas passen?