Celebs

Het is officieel: Rico Verhoeven maakt zijn relatie bekend

Het gerucht ging al een tijdje rond dat kickbokser Rico Verhoeven een nieuwe lover had. Op Valentijnsdag werd dit inderdaad bevestigd, want wij kwamen erachter dat Rico deze romantische dag samen met Naomy van Beem spendeerde. Nu hebben de twee hun relatie bevestigd!

Nieuwe liefde voor Rico Verhoeven

Eindelijk is het officieel. Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn hartstikke gelukkig samen! Naomy is een personal trainer, business woman en moeder van een zoontje.

Sinds haar vijftiende is Naomy al veel bezig met fitness en het werken in de sportindustrie. Dit omdat ze veel strugglede met haar gewicht op jongere leeftijd. Van haar bijbaantje maakte ze uiteindelijk haar baan. Een sportief stel dus!

Tijdens haar werk heeft ze al veel BN’ers personal training mogen geven. Denk aan rapper Boef, Kim Feenstra en ook Rico Verhoeven zelf! Er wordt dan ook gespeculeerd dat Rico zijn partner daar heeft leren kennen. Love is in the air!

Insta-official

De twee zijn samen gespot op de première van Rico zijn docu, genaamd “Rico Dream Big”, waar zij samen naartoe zijn gegaan. Naomy kon het niet laten om een foto te delen, want zij is super trots op haar vriend. Ze deelt het volgende: 

“Dit was een hele geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien, ben super super trots op je maar dat weet je!”

Dat Naomy en Rico samen zijn is nu wel duidelijk en wij vinden ze cute!