Lifestyle

Deze gekke dingen doet iedere vrouw (ja, ook jij)

Wij vrouwen maken onszelf soms schuldig aan bést wel gekke dingen. Gelukkig weten alleen we dat we deze dingen doen. Deze 5 dingen herken jij vast ook wel ;).

5 gekke dingen die elke vrouw doet

The secret’s out! Gelukkig hoef je je er niet voor te schamen. Als zóveel vrouwen het doen is het eigenlijk helemaal niet zo gek, toch? 

1. Ruiken aan je bh

We hebben allemaal die ene favoriete bh die we het liefst maandenlang dragen. Even checken of je bh nog schoon is kun je dan natuurlijk het best doen door er even aan te ruiken, toch? Het is ook lastig in te schatten wanneer je ze moet wassen. Dit blijkt alleen vaker te zijn dan wij dachten!

2. Gekke plekken scheren

Scheer jij je navel, tepel of je tenen? Dan voelt het misschien voor jou alsof je de enige vrouw bent die dit doet. Gelukkig is dit niet zo! Heel veel vrouwen doen dit. No worries! 

3. Ondergoed inspectie

Dat afscheiding gekke dingen met je ondergoed kan doen weten we al wel. Daarom onderzoeken wij altijd onze favoriete strings even voordat we ze aantrekken. Just making sure they look good!

4. Ruiken of je stinkt

Oftewel, even onder je oksel snuffelen. Nee, het is niet heel erg fris. Já, we doen het wel. Je moet toch weten of je stinkt voordat je er iets aan kan doen? 

5. Ingegroeide haartjes

Oké, dit is een inkoppertje. Wij halen allemaal onze ingegroeide haartjes weg. Já, ook down there. Gelukkig zie alleen jij die vreemde posities waar jij jezelf in buigt om het allemaal goed te kunnen zien ;).