Lifestyle

Dit zijn de 5 leukste podcasts van vrouwen, voor vrouwen

Podcasts worden steeds populairder en grote kans dat jij er ook al verslaafd aan bent. Tijdens het wandelen, tijdens het reizen, tijdens het koken, we weten altijd wel genoeg momentjes te vinden op een dag. Benieuwd naar de leukste podcasts van vrouwen, voor vrouwen?

Podcasts van vrouwen, voor vrouwen

De meeste podcasts kun je beluisteren via Spotify. Door het enorme aanbod zijn ze onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je gemakkelijk je volgende podcast kunt uitkiezen. Van politiek en gezondheid tot true crime en komedie; er is echt voor ieder wat wils. Wij hebben de leukste podcasts die gemaakt zijn door vrouwen voor je op een rijtje gezet. Women support women, right?

Kleine Meisjes Worden Groot

Daphne en Lotta praten elke week over de weg die je bewandelt naar het worden van een volwassen vrouw. De twee zijn echte tegenpolen, wat hun gesprekken des te interessanter maakt. Ze delen verhalen over hun ervaringen op het gebied van pesten, alcohol, trio’s en nog veel meer. Door de korte afleveringen van zo’n 15 tot 25 minuten is dit echt een tip om lekker tijdens het koken te luisteren.

Mama Matties

Diesna Lomans en Beau Hesling zijn beiden moeder. Zij praten over hun drukke leven met de kids, maar snijden ook onderwerpen zoals onzekerheid, seks, vertrouwen en food aan. Elke dinsdag kun je een nieuwe podcast van de dames luisteren!

TetTalk

Deze mega gezellige podcast draait om, je raadt het misschien al, tetten! Julie Velthoven en Mabel Zwaan duiken in de wereld van borsten. Want ook al zijn ze vrouw, zij weten ook lang niet alles. Ze hebben het onder andere over de vorm van je tepels, de grootte van je boobies en borsten in transitie. Heel interessant!

Over Haar

Deze show draait om haar, en dan met name lichaamshaar. Presentator Carolien Borgers heeft besloten haar scheermesje weg te gooien, en al haar lichaamshaar te laten staan. In de zesdelige podcast neemt ze je mee in de zoektocht naar liefde voor lichaamshaar, want hier heerst best nog wel een taboe op. De podcast is soms lekker ongemakkelijk, maar dat maakt ‘m ook heel erg leuk!

Baddiefluent

Dit is dan wel een Engelstalige podcast, maar deze kan zeker niet ontbreken in dit lijstje. Rebecca Tran, laat jou de baddest version van jezelf zijn. Door deze podcast herken jij fake friends en Rebecca vertelt je hoe jij een glow-up kan krijgen!

Beeld: Kleine Meisjes Worden Groot