Lifestyle

Dít sterrenbeeld is de echte rule breaker (en deze juist niet)

sterrenbeelden-rule-breakers

Je hebt mensen die altijd netjes binnen de lijntjes kleuren, maar dan heb je ook mensen die graag de grenzen opzoeken. Het kan aan je sterrenbeeld liggen hoe graag jij de regeltjes opvolgt. Maar er is één sterrenbeeld die de échte rule breaker van de dierenriem!

Dit sterrenbeeld houdt zich niet aan de regels

Sommige sterrenbeelden zijn gewoon altijd de rebels in de klas, je weet wel, die types die de regels lekker aan hun laars lappen en gewoon vol gas gaan. Het lijkt wel alsof ze een abonnement hebben op avontuur en nieuwe wegen ontdekken. Zij zijn dus zonder twijfel de grootste ‘rule breakers’ in de astrologie – altijd klaar om het anders te doen. Aan de andere kant heb je de chillere sterrenbeelden. Voor hen is het behouden van rust en stabiliteit key. Ze vinden hun happy place in bekende patronen en voelen zich op hun best als ze keurig binnen de lijntjes kleuren.

Regelvolger

Degene die de regeltjes juist wél altijd volgt, is de Maagd. Dit komt doordat de Maagd heel perfectionistisch en slim is. Daarnaast is de Maagd een súperslechte leugenaar, dus als ze een regel breken kunnen ze dat niet verbergen. Ook is de Maagd heel oplossingsgericht en bereid om hard te werken. Hierdoor is het voor de Maagd helemaal niet nodig om regels te breken! Ze zijn bereid om hard te werken voor wat ze willen.

Rule breaker

De échte rule breaker van alle sterrenbeelden kan er maar eentje zijn, toch? Dit is de Waterman. De Waterman is natuurlijk heel koppig en onvoorspelbaar, dus als jij het één zegt tegen de Waterman, wil ‘ie eigenlijk het andere doen. Gewoon om te kijken of dat kan/mag. Ook volgt de Waterman zijn intuïtie: als jij zegt tegen de Waterman dat het één beter is om te doen – ook als jij er écht van overtuigd bent dat dat zo is – maar zijn intuïtie zegt wat anders, doet de Waterman wat zijn intuïtie zegt. Ook als dat tegen de regels in gaat. Juist dan, zelfs ;).

De Waterman heeft gelukkig wel altijd goede bedoelingen. Ze zullen er nooit voor zorgen dat iemand gekwetst raakt door hun acties en zijn één van de meest trouwe sterrenbeelden. Ook kunnen ze zeker wel toegeven wanneer ze fout zitten, en zullen ze verantwoordelijkheid nemen voor hun acties. Zo maken ze die gebroken regeltjes wel een beetje goed, toch?

Beeld: instagram @di0rvibe