News

OMG: Lil Kleine is op vakantie gespot met deze dame van Love Island

Het is nu ongeveer twee weken geleden dat Lil Kleine in het nieuws kwam omdat hij zijn vriendin Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Nadat hij een paar dagen had vastgezeten is hij vorige week weer vrijgelaten. Nu is de artiest samen met een ex-deelneemster van Love Island gespot. Whut?

Rapper Lil Kleine is gespot met deze ex-deelneemster van Love Island

Oei… Heeft de controversiële rapper nu al een nieuwe vriendin? Hij zou in Spanje gespot zijn met een ex-deelneemster van reality serie Love Island!

Jaimie Vaes

2 weken geleden kwam de rapper in het nieuws omdat er beelden op social media werden verspreid dat hij zijn toenmalige vriendin – en moeder van zijn kind – zou hebben mishandeld. Vorig jaar in mei werd hij hier ook al van beschuldigd, maar toen werden alle beschuldigingen ontkend, ook door Jaimie zelf. Nu heeft Jaimie ook geen aangifte gedaan, maar de beschuldigingen lijken wel waar te zijn. 

Spanje

Nadat de artiest een paar nachtjes in de gevangenis heeft doorgebracht is hij weer vrijgelaten. Al redelijk snel na zijn vrijlating is hij naar Spanje gevlucht; echt zin in confrontatie had hij niet. Hij lijkt ook niet alleen op deze vakantie te zijn. Hij is namelijk gespot met ex-deelneemster van Love Island Kelly van der Minne. De foto is niet héél duidelijk, maar de foto die Kelly zelf op haar Instagram heeft geplaatst bewijst dat ze wél op die plek was met iemand die heel erg op Lil Kleine lijkt… 

Must reads 👀