Love

OMG: dit zijn jullie ergste ervaringen met standje 69

Standje 69. Een standje dat toch meestal best ongemakkelijk is! Je moet uit kijken dat je elkaar geen pijn doet. Ook is het nog best vermoeiend. Je krijgt er een pijnlijke nek van en je moet je niet laten gaan in het genot. Het is tenslotte iets voor jullie beide. Toch zijn er vrouwen die hun nogal gênante verhaal over standje-69 durven te vertellen. 

Vrouwen over hun gênanste standje 69 verhalen

Er kan nogal wat mis gaan in dit standje. That’s for sure! Liever houden we die verhalen voor altijd voor ons. Maar toch zijn er een aantal dames die er geen moeite mee hebben om hun ongemakkelijke verhaal te delen. Hier lees je ze allemaal!

“Ik had hem bijna verdronken”

“Ik ging ooit met een jongen die het leuk lijkt op 69 te doen. Ik dacht: “Nou prima, waarom ook niet.” Dus we gingen er helemaal voor. Ik vergat hem alleen wel te vertellen dat ik soms squirt als ik klaarkom. Wat bleek? Hij was hier ook niet op voorbereid. Toen in een orgasme kreeg, begonnen hij te sputteren en hij vroeg of ik in zijn mond geplast had. Hij schreeuwde zelfs dat ik hem bijna had verdronken! Dit was zo awkward!” 

“Zijn ouders konden mee kijken”

“Het was voor ons tijd om ons te wagen aan stadje-69. Dit deden wij in de woonkamer van de ouders van mijn vriend. Net toen wij op het punt stonden ons hoogtepunt te bereiken, ging de voordeur open. Snel probeerde wij al ons bewijsmateriaal te verbergen. Shit, we waren vergeten dat je door het raam naast de voordeur kan kijken. De lichten waren ook nog eens aan. De vader van mijn vriend vertelde later nog dat het leek alsof we het ‘erg naar onze zin hadden.’ Ik kon wel door de grond zakken.”

“Ik beet heel hard op zijn p*nis”

“Mijn vriend en ik hadden allebei zin in s*ks. We kusten veel en raakte elkaar overal aan. Ineens besloot hij mij te ‘verwennen.’ Ik merkte wel dat hij een tikkie jaloers was, omdat ik had gezegd dat ik geen 69 wilde doen. Ik besloot het uiteindelijk toch maar een kans te geven. Dus wij gingen in de positie liggen, en hij ging ervoor. Ik probeerde mijn nek nog in de juiste positie te krijgen en zijn piemel in mijn mond te ‘vangen.’ Ik zette mijn lippen eromheen, toen hij net een hele gevoelige plek raakte bij mij. Toen beet ik. Hard! Net bij het topje van zijn p*nis. Je kan je wel voorstellen dat we daarna nooit meer standje-69 hebben gedaan. Trauma!”