Love

OMG, nachtmerrie! Dit zijn de vier ergste dateverhalen ooit

Daten kan echt heel leuk zijn! Samen een uitje met crush, oelala. Toch kan een date ook gigantisch mis gaan. Zo kan iemand al een vriend/vriendin hebben, of is het totaal een ander persoon dan je had verwacht. En dit zijn dan nog de milde verhalen! De dames hieronder hebben het pas echt getroffen. 

Dit zijn de 4 allerergste dateverhalen ooit

Het is tijd voor jou om op date te gaan. Je bent helemaal voorbereid. Mooie kleding aan, tanden gepoetst en een lekker parfum op. Deze avond kan niet mis gaan, als het aan jou ligt. Wat je date voor ogen heeft, weet je natuurlijk nooit. Hieronder lees je ergste verhalen van vrouwen die op date zijn geweest!

Jij betaalt

“Ik heb meerdere dates gehad, maar dit was veruit de ergste! Ik had een date samen met een jongen die ik online heb leren kennen. Wij hadden afgesproken in Antwerpen. Dat was voor mij 90 minuten rijden, maar ik had het er voor over. Het eerste wat hij zei toen ik hem zag was: “Ik wil iets gaan eten want dat heb ik vandaag nog niet gedaan. Hij zei het op zo’n toon alsof dat mijn schuld was. Hij sprint een cafe binnen, en ik verlies hem uit het oog. Ik bestel vervolgens iets, dus ik kom naar de kassa en de mevrouw zegt: “hij zegt dat jij alles ging betalen.” Ik schuif aan tafel en mijn date kwam erbij zitten. Nadat hij zijn eten op had kijkt hij me aan en zegt: “sorry ik moet nu weg, ik moet mn koffer nog inpakken want ik ga over twee dagen op reis.” Ik was een beetje in shock. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik vind het niet erg om te betalen maar dit vond ik zo onbeleefd dat ik hem alsnog een tikkie heb gestuurd. Deze is helaas nooit betaald.” 

Hij vertelde dat hij een weerwolf was

“Toen ik 16 was ging ik daten met elke jongen die daar voor open stond. Zo ging ik een keer op date met ‘Josh.’ Dat was een vriend van een vriend van mijn beste vriendin. We zouden op dubbeldate gaan naar de bios. Ik wist dat ik een grote fout gemaakt had toen ik Josh z’n kleding zag. Een knal oranje basketbal tenue, en een hele rare zonnebril.  Josh sprong in de auto, kijkt me aan en hij zegt: “Ze is niet zo dik als ik dacht man, met jou zou ik een keer willen seksen.” Lol, wat? Ik vertelde hem dat dit erg onbeleefd was. Hij antwoorde met “ja hoor, schatje.” In de bioscoop bleef hij maar schreeuwen. Ik was al helemaal klaar met de date, maar hij wilde per se nog ergens eten. Ik wilde niets bestellen omdat ik geen honger had, maar dit vond Josh niet oké. Hij bestelde toch eten voor mij, maar verwachtte dat ik hem later zou terugbetalen. Na de date stuurde hij constant berichtjes over het feit dat hij een weerwolf is en mij wilt ‘eten’. Wtf! Om het nog enger te maken stuurde hij foto’s van de ballen van zijn hond en nog meer creepy shit. Dit is echt een trauma voor mij geweest, ik zal dit nooit meer vergeten.”

Picknickramp

“Ik had een leuke jongen via Tinder ontmoet. Hij stelde voor om samen te gaan picknicken in het park. Ik zei natuurlijk ja! Dit leek mij super romantisch. Toen ik aan kwam had hij helemaal niets bij zich. Geen kleedje, geen eten, echt helemaal niets! Toen ik naar hem toe liep keek hij mij raar aan. Hij zei” “Ik dacht dat jij het eten zou meebrengen.” Ik vertelde hem dat het zijn idee was, dus ik dacht dat hij het zou voorbereiden. Antwoord hij met: “Nou, koken is een vrouw haar werk.” Ik was echt mega geïrriteerd, dit zeg je toch niet!? Uiteindelijk hebben wij besloten om verderop een biertje te gaan drinken. Eenmaal onderweg vroeg hij me om voor hem te lopen, zodat hij kon zien wat voor vlees hij in de kuip had.Ondanks dit alles besloot ik toch vriendelijk door te lopen. Ik vroeg hem achteraf om apart te betalen. Hij kijkt me opnieuw vreemd aan. “Het was jouw idee, dus ik dacht dat jij zou betalen.” Toen brak m’n klomp. Ik ben boos weggelopen en heb mijn deel van het geld achter gelaten bij de barvrouw.”

Ben je onzeker

“Ik had een jongen leren kennen bij mij op school. Helaas ging hij na twee maanden weg, ik heb hem altijd wel schattig gevonden en we volgden elkaar op Facebook. Drie jaar later stuurde hij een bericht. Hij zat in het leger, maar zat nu thuis met verlof. We spraken veel met elkaar af en begonnen een langeafstandsrelatie. Ik moest vier uur rijden om hem te zien, maar verbleef er wel drie dagen. De eerste keer dat ik hem voor een langere tijd ging opzoeken bleef ik maar voor twee dagen. Toen ik aan kwam wilde hij gelijk s*ks met mij. Ik vertelde hem dat dat voor mij nog geen prioriteit is, dit maakte hem een beetje geïrriteerd. Hij besloot me, ondanks dat, ook gelijk even te vertellen dat hij geen condoom gebruikt. Uiteindelijk toch s*ks gehad (met condoom). Nadat we klaar waren greep hij mijn buik vast en zei: “is dit iets waar je onzeker over bent?” De volgende dag ben ik vroeg naar huis gegaan, met als excuus dat ik anders in de file moest staan. Eenmaal thuis aangekomen kreeg ik een appje van hem. Hij was nog niet klaar voor een relatie. Ik heb daar niet eens op geantwoord. We hebben elkaar daarna nooit meer gesproken.” 

Nooit meer daten

Dit klinkt misschien als pure horror, jij wilt nu waarschijnlijk nooit meer daten. Maar goeie communicatie is key! Dan moet het vast wel goed lopen. Spreek je een keer met een mafkees af, run!

Must reads 👀