Fashion

Yes: deze trends uit de 00’s komen allemaal weer terug

We zijn het er allemaal wel mee eens dat de 00’s op zijn zachtst gezegd bijzondere fashion trends hadden. Maar er waren ook zéker wat iconische trends die we dit jaar weer terug gaan halen. Dit zijn ze!

Deze fashion trends uit de 00’s zijn weer helemaal hot

De allerleukste trends uit de 00’s brengen we dit jaar met z’n allen weer terug. We kunnen niet wachten om deze 5 trends weer overal terug te zien!

1. Denim look

Haal die oude spijkerjasjes maar weer uit de kast, want ze zijn weer helemaal in! Onze favoriete celebs zijn er al mee gespot. Als je je spijkerjasje combineert met je favoriete jeans krijg je weer die échte 00’s look. We love it!

Bron: Pinterest – Who What Wear

2. Baguette tassen

Nee, het zijn geen handtassen in de vorm van een stokbrood – hopelijk wordt dat nóóit een trend. Het zijn die leuke, veel te kleine tasjes. Van die tasjes waar je telefoon maar net in past, weet je wel? Niet bepaald praktisch, maar wel superleuk!

Bron: Pinterest – Vanessa🤎

3. Korsetten

Door de serie Bridgerton zijn korsetten helemaal teruggekomen. In de 00’s waren ze ook al super trendy om te dragen, dus deze is onmisbaar in het rijtje! Doordat het je lichaam net wat meer shapet en je boobies een lift geeft voelen veel mensen zich heel zelfverzekerd in een mooi korset. En terecht! We’re loving the look.

Bron: Pinterest – Celeste Nguyen

4. Strappy heels

Super cute en zo, van die hakken met touwtjes om je benen, maar koop ze wel in de goede maat! Je wilt natuurlijk niet dat je een soort rollade-benen krijgt ;). Nee, maar even, ze zijn prachtig en zien er heel classy uit!

Bron: Pinterest – kristy

5. Baggy jeans

Deze trend is al een tijdje terug: de baggy jeans. Wij zijn helemaal klaar met die veel te strakke broeken, dus de baggy jeans zijn helemaal terug van weggeweest! Plus, als je een leuke cargo kan scoren zitten er vaak ook nog extra zakken in, wat superhandig is voor al je spullen! Ein-de-lijk heeft vrouwenkleding ook eens échte zakken…

Bron: Pinterest – EMMIOL

Must reads 👀