Films & Series

OMG: De Bachelors Julia gaat meedoen aan dit TV-programma

Julia Sinning, bekend van De Bachelor, heeft sinds haar deelname zeker niet stilgezeten. Ze won eerst De Bachelor en toen ook nog eens Miss Nederland. Haar aantal volgers groeien goed op Instagram en binnenkort zien we haar weer op tv. Ze doet namelijk mee aan een nieuw programma op SBS6!

Julia van de Bachelor doet mee aan dit TV-programma

Julia Sinning doet mee aan het programma: ‘De Alleskunner VIPS.’ Ze schrijft het volgende onder haar post op Instagram: “YESSS! The word is out! Spelletjes spelen vind ik fantastisch, vooral met gezellige mensen (en dan ben ik ook bloedfanatiek.) Haar volgers kunnen niet wachten om haar op tv te zien. “Supergoed bezig!” en “Ik ga kijken”, zo klinkt het commentaar. Het programma is vanaf 11 maart om 20:30 te zien bij SBS6.

Het programma

In het programma de Alleskunner VIPS strijden Nederlandse BN’ers tegen elkaar door middel van kleine spelletjes. Van de prijs van boodschappen raden, tot aan het benoemen van gekke geluiden, alles komt voorbij. Natuurlijk doen er naast Julia nog meer bekende mensen mee. Zo doen Louisa en Rowan mee. Maar ook Ferry Doedens, Jesse van Wieren en Thomas (Korthom) zullen te zien zijn.

Julia

Julia kunnen wij kennen van haar deelname aan De Bachelor. De Bachelor van dat seizoen was Tony Junior. Julia heeft het programma wel gewonnen maar uiteindelijk kregen de twee geen relatie met elkaar. Sad! Na het programma richhte Julia zich vooral op haar Miss Nederland-avontuur. Inmiddels is Julia voorzien in de liefde. Ze zit namelijk in een relatie met Robbert Jonkheer, een eerdere Bachelor!