News

OMG, what? Dit is de verrassende reactie van de vriendin van Tinder Swindler Simon Leviev

Wij liggen nog na te dromen over alle streken van The Tinder Swindler. We kunnen niet begrijpen hoe hij zoveel vrouwen heeft opgelicht! Toch is niet iedereen geschokt van Simon Leviev, want hij heeft sinds kort een nieuwe vriendin. Zij heeft nu voor het eerst gereageerd op de populaire docu: The Tinder Swindler. WIj zijn benieuwd!

Nieuwe vriendin Tinder Swindler reageert

Na alle beschuldigingen die naar Simons idee vals zijn, probeert hij het beste uit zijn bekendheid te halen. Hij denkt samen met zijn management na over een eigen podcast waarin hij de gevaren van online daten deelt. Ook is hij van plan een eigen datingshow op te richten. Daarin wil hij vrouwen laten strijden om zijn liefde. Dit laatste wordt misschien snel geschrapt, want hij heeft een nieuwe vriendin. Niemand minder dan topmodel Kate Konlin is de nieuwe lover van Simon.

Alles is nep

Eerder kregen wij al te horen dat Simon alles lijkt te ontkennen. Nu heeft hij tijdens een interview met InsideEditon voor het eerst op camera verteld over de docu. Hij ziet dit al een perfecte kans om alle onwaarheden uit de lucht te halen: “ik wil mijn naam zuiveren en zeggen tegen de wereld dat dit niet waar is.” Kate, zijn nieuwe vriendin, is het met hem eens. “My god, hoe kan iemand zo’n nepverhaal verzinnen?” Aldus Kate, nadat ze hem een zoen geeft. Ook laat ze weten dat ze geen geld aan Simon heeft geleend (hij heeft tenslotte een grote schuld opgebouwd).   

The Tinder Swindler

Tinder Swindler Simon Leviev is bekend geworden door de documentaire die op 2 februari op Netflix verscheen. Hij zou van veel vrouwen geld hebben geleend, maar hij bleek een oplichter te zijn. Cecilie Fjellhøy, de Nederlandse Ayleen Koeleman en Pernilla Sjohol delen hun verhaal in de docu: The Tinder Swindler. Simon zocht via Tinder naar vrouwen die geïnteresseerd in hem waren. Niet door z’n leuke karakter, maar omdat hij deed alsof hij de erfgenaam van LLD Diamonds was. Uiteindelijk heeft hij veel vrouwen opgelicht. Hij zou zo’n 10 miljoen euro hebben gestolen van vrouwen door de jaren heen. Helaas voor de slachtoffers is Simon nooit veroordeeld voor zijn daden. De drie vrouwen uit de docu hebben een GoFundMe-pagina opgezet. Ze hopen in totaal 600.000 dollar op te halen. Ze zijn goed onderweg en de teller staat nu op 163.613. Go girls!