Lifestyle

Aha: dit zijn de tien verschillende soorten persoonlijkheden in bed

Wist jij dat er superveel verschillende types between the sheets zijn? Het is wetenschappelijk bewezen dat er 10 verschillende types zijn waarin we in bed verdeeld kunnen worden. In welke van deze 10 herken jij je het meest? 

Dit zijn de 10 verschillende soorten persoonlijkheden between the sheets

Van de verslaafde tot de gestreste, er zitten allerlei verschillende types tussen. Don’t worry, we’re not here to judge. Ze zijn allemaal volkomen natuurlijk en er is geen ‘goed’ of ‘slecht’ type.

Gerechtigheid

Het ‘Gerechtigheidstype’ is vooral bezig met zorgen dat jullie gelijk zijn. Heb jij the big O gehad, maar je partner nog niet? Dan wil je partner die ook. Soms is dit niet het fijnste type om mee te zijn, omdat het ook niet erg is als je je de ene keer meer focust op de één, en de andere keer juist meer op de ander.

Afhankelijk

De Afhankelijke – de naam zegt het al – is afhankelijk van spicy time. Het maakt niet uit wat je aan het doen bent, hij/zij zal constant aan seks denken. Van de afhankelijke zul je dus ook eerder een spicy berichtje of foto krijgen, terwijl jij bijvoorbeeld aan het werk bent.

Sensueel

De Sensuele bedpartner is all about the romance. Hij/zij zit veel liever in een relatie dan dat diegene met allemaal mensen het bed in duikt. Ze houden van oogcontact, intimiteit en knuffelen. De Sensuele bedpartner is heel fijn om een relatie mee te hebben.

Verslaafd

Oei… De Verslaafde draaft soms een beetje door. Dit is vaak een onbetrouwbaar type. Ze gaan sneller vreemd, omdat zij gewoon écht niet zonder the deed kunnen. Het klinkt vreselijk, maar het is wetenschappelijk bewezen dat dit type echt bestaat. 

Ongeïnteresseerd

Vaak bén je niet dit type, maar word je het omdat je je bedpartner misschien toch niet zo leuk vindt. Het Ongeïnteresseerde type dwaalt snel af tijdens the deed. Misschien gaan ze over anderen fantaseren, of dwalen ze compléét af naar een ander onderwerp. Niet erg leuk voor je partner, misschien is het tijd om een andere bedpartner te zoeken of dingen up te spicen

Gestrest

Vaak is het Gestreste type onzeker over zijn/haar prestaties. Hierdoor is je partner constant bezig met ”doe ik het wel goed?”, wat ervoor kan zorgen dat het een beetje stroef gaat allemaal. Als je merkt dat je partner dit type is, kan je het al verhelpen door hem/haar gewoon regelmatig te verzekeren dat het allemaal goed is. 

Extreem

Overal zitten extreme types tussen, zo dus ook bij s*ks. Deze types hebben vaak bijzondere fetisjen, houden van BDSM of zijn heel dominant – of willen juist heel strict gedomineerd worden. Normale vrijpartijen zijn gewoon té saai voor ze.   

Afwezig

Het Afwezige type lijkt eigenlijk een beetje op het Ongeïnteresseerde type, alleen boeit het de Afwezige wel. Toch dwaalt dit type heel makkelijk af, wat het voor de ander een beetje saai maakt. 

Reactief

Het Reactieve type is een echte giver. Hij/zij wil ervoor zorgen dat jíj de beste tijd beleeft en houdt zijn eigen plezier een beetje op de achtergrond. Hoe fijn dit voor jou ook is, het komt vaak voort uit onzekerheid. Dat is voor het Reactieve type zelf dus niet fijn. Als je partner dit type is, kun je altijd met hem/haar praten om diegene te verzekeren dat, ook als het een keer wat minder goed gaat, het nog steeds hartstikke goed is. 

Erotisch

Als jij een Erotische partner hebt hoef je niet bang te zijn dat jullie in een sleur terechtkomen. Het Erotische type houdt van afwisseling, nieuwe dingen proberen of toys gebruiken. Hij/zij zal er alles aan doen jullie s*ksleven leuk en spannend te houden!